Zakelijke verzekeringen


De bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering biedt dekking tegen claims wanneer je schade veroorzaakt bij of aan een ander. 

Je kunt beroepsfouten maken. Denk aan een verkeerd advies. Wij vergoeden schade die is ontstaan bij anderen door beroepsfouten. 

Beschermt privévermogen van bestuurders wanneer zij persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor verkeerd uitgepakte besluiten. 

Met deze verzekering betalen wij schade aan goederen of diefstal daarvan, als jij daarvoor aansprakelijk bent als beroepsvervoerder.

Vergoedt schade als gevolg van aansprakelijkheid voor schade aan containers, trailers, tanks, opleggers en soortgelijke objecten die je tijdelijk huurt. 

Vergoedt schade aan anderen als gevolg van jouw werkzaamheden, en schade aan anderen die toegebracht is door jouw motorrijtuigen.
Aansprakelijkheidsverzekeringen
Hypotheken

Met de Allianz Absoluut AOV bepaal je zelf de hoogte van jouw uitkering.

Met de Summum AOV krijg je een vooraf afgesproken bedrag als je arbeidsongeschikt wordt.

Je kunt jouw werknemers zekerheid bieden door inkomensverlies bij  arbeidsongeschiktheid te compenseren met een WIA-verzekering. Voor jouw werknemers biedt dit extra zekerheid, voor jou is het een extra arbeidsvoorwaarde waarmee je goed werkgeverschap benadrukt.

Voor schade door / aan jouw personenauto.

Voor schade door jouw / aan jouw bestelauto.

Voor de auto’s in jouw wagenpark.
Een man zit in een auto achter het stuur
Bedrijfsgebouw verzekeringen

Met een Gebouwenverzekering van Allianz ben je verzekerd tegen schade aan jouw bedrijfsgebouw.

Vergoedt financiële gevolgen wanneer jouw  bedrijf door een gedekte schade stil komt te liggen.

De CAR-verzekering dekt schade die ontstaat door beschadiging van het werk tijdens de bouw / montage.

Met een glasverzekering is het glas in je gebouw goed verzekerd. Een glasverzekering is een goede aanvulling op een gebouwenverzekering.

Als er verontreinigende stof vrijkomt op je eigen terrein die is veroorzaakt door je bedrijf, dan ben je verzekerd tegen de kosten van het opruimen.

Deze verzekering vergoedt schade aan je elektronica.  Het gaat daarbij onder andere om schade door een gebrek, eigen schuld en diefstal.

Vergoedt  schade wanneer contant geld of waardepapieren van je bedrijf verloren gaan. Bijvoorbeeld door overvallen en diefstal.

Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade aan jouw inventaris en goederen. Bijvoorbeeld bij brand en inbraak.

Deze verzekering vergoedt schade aan je elektronica. Het gaat daarbij onder andere om schade door een gebrek, eigen schuld en diefstal.

Deze verzekering vergoedt materiële schade aan bedrijfsmatig gebruikte machines. Bijvoorbeeld na diefstal of schade na reparatie.

Vergoedt schade door of aan het werkmaterieel. Het moet gaan om werkmaterieel zoals een vorkheftruck of een graafmachine.
Reisverzekering
Cyberverzekering

Met deze verzekering verzeker je jouw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies of diefstal van gegevens en cyber-aanvallen.

Biedt garantie van betaling. Wanneer een klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook voor het incasso gezorgd.

Dit is een betaalbare en eenvoudige kredietverzekering voor mkb’ers, zonder administratieve rompslomp.
Kredietverzekeringen
Pensioen werknemers

Het Allianz Pensioen is een aantrekkelijke pensioenverzekering voor je werknemers. Bij deze pensioenverzekering beleggen we de premie om het pensioenkapitaal op te bouwen. Van dat pensioenkapitaal kopen de werknemers een levenslang pensioen aan.

Werknemers die meer verdienen dan € 137.800 (2024) kunnen boven deze grens geen ‘gewoon’ pensioen opbouwen. Dat kan nadelig zijn voor hun pensioen. Met ons Netto Pensioen bied je hen de mogelijkheid om vrijwillig pensioen op te bouwen boven die grens.

Het Allianz PPI Pensioen is een collectieve pensioenregeling op basis van beschikbare premie via een premie pensioen instelling (PPI).

Met deze verzekering krijg je juridische hulp en advies van specialisten van DAS bij een onverwacht conflict dat is ontstaan door het verrichten van activiteiten van jouw bedrijf of beroep. 
Zakelijke rechtsbijstandverzekering
Transportverzekeringen

Deze verzekering is bedoeld voor spullen die je met eigen vervoermiddelen vervoert, voor jouw rekening en risico.

Deze doorlopende verzekering vergoedt schade aan de goederen die worden getransporteerd.

Vergoedt schade aan of verlies van spullen tijdens transport, maar ook tijdens het verblijf op een bepaalde locatie.

Het Bedrijvenpakket mkb is volledig afgestemd op jouw bedrijf en de meest voorkomende bedrijfsrisico’s. Bovendien heb je een overzichtelijk pakket van al jouw verzekeringen en profiteer je van een pakketkorting.

Met het Bedrijvenpakket zzp van Allianz heb je één oplossing die je kunt afstemmen op jouw eigen situatie, wensen en behoefte als zzp'er. Je profiteert van een pakketkorting die op kan lopen tot wel 10 procent.


Met de bedrijfsverzekeringen voor de Groothandel van Allianz bescherm je jouw onderneming tegen risico’s die de continuïteit van je bedrijf in gevaar kunnen brengen. Maar ook de risico’s tijdens transport of opslag op andere locaties. 

Als ondernemer in de detailhandel ben je elke dag in de weer om jouw klanten een optimale (web)winkelbeleving te bieden. Je pand, winkelinrichting, website en goederenassortiment zijn daarbij belangrijke bedrijfsmiddelen om goed te beschermen tegen schade of verlies. 

Als aannemer of installateur loop je specifieke bouwrisico’s, bijvoorbeeld bij schade aan het bouwwerk of na ongelukken op de bouwlocatie. Met de bedrijfsverzekeringen voor de bouw van Allianz ben je goed verzekerd.
Verzekeringspakketten
Verzuimverzekeringen

Met de Allianz InkomensCombinatie heb je verzuim beter onder controle en de kosten ervan beter in de hand.

De verzekering neemt de kosten van het verzuim over en ondersteunt met doelgerichte activiteiten op het gebied van arbodienstverlening.

Bij deze verzekering kies je voor een eigen risico in de vorm van een vastgesteld bedrag. Ideaal als je alleen uitschieters in ziekteverzuim wil verzekeren.

Raakt jouw werknemer door een ongeval blijvend invalide? Of overlijdt hij? Dan keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. Als werkgever sluit je deze verzekering af voor jouw werknemers.

Met de Persoonlijke ongevallenverzekering beperk je de financiële gevolgen van een ongeval. Wij betalen jou of jouw nabestaanden een vast bedrag als je door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.
Ongevallenverzekeringen
Wil je contact met ons? Via de chat krijg je het snelst je antwoord. Wil je toch liever telefonisch een medewerker spreken? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.