Zakelijke verzekeringen


 
De bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering biedt dekking tegen claims wanneer je schade veroorzaakt bij of aan een ander. 
Je kunt beroepsfouten maken. Denk aan een verkeerd advies. Wij vergoeden schade die is ontstaan bij anderen door beroepsfouten. 
Beschermt privévermogen van bestuurders wanneer zij persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor verkeerd uitgepakte besluiten. 
 Met deze verzekering betalen wij schade aan goederen of diefstal daarvan, als jij daarvoor aansprakelijk bent als beroepsvervoerder.
Vergoedt schade als gevolg van aansprakelijkheid voor schade aan containers, trailers, tanks, opleggers en soortgelijke objecten die je tijdelijk huurt. 
Vergoedt schade aan anderen als gevolg van jouw werkzaamheden, en schade aan anderen die toegebracht is door jouw motorrijtuigen.
Met de Summum AOV krijg je een vooraf afgesproken bedrag als je arbeidsongeschikt wordt.
Met de Allianz Absoluut AOV bepaal je zelf de hoogte van jouw uitkering.
Voor schade door / aan jouw personenauto.
Voor schade door jouw / aan jouw bestelauto.
Voor de auto’s in jouw wagenpark.
Met een Gebouwenverzekering van Allianz ben je verzekerd tegen schade aan jouw bedrijfsgebouw.
Vergoedt financiële gevolgen wanneer jouw  bedrijf door een gedekte schade stil komt te liggen.
De CAR-verzekering dekt schade die ontstaat door beschadiging van het werk tijdens de bouw / montage.
Met een glasverzekering is het glas in je gebouw goed verzekerd. Een glasverzekering is een goede aanvulling op een gebouwenverzekering.
Als er verontreinigende stof vrijkomt op je eigen terrein die is veroorzaakt door je bedrijf, dan ben je verzekerd tegen de kosten van het opruimen.
Deze verzekering vergoedt schade aan je elektronica.  Het gaat daarbij onder andere om schade door een gebrek, eigen schuld en diefstal.
Vergoedt  schade wanneer contant geld of waardepapieren van je bedrijf verloren gaan. Bijvoorbeeld door overvallen en diefstal.
Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade aan jouw inventaris en goederen. Bijvoorbeeld bij brand en inbraak.
Deze verzekering vergoedt schade aan je elektronica. Het gaat daarbij onder andere om schade door een gebrek, eigen schuld en diefstal.
Deze verzekering vergoedt materiële schade aan bedrijfsmatig gebruikte machines. Bijvoorbeeld na diefstal of schade na reparatie.
Vergoedt schade door of aan het werkmaterieel. Het moet gaan om werkmaterieel zoals een vorkheftruck of een graafmachine.
Deze verzekering is bedoeld voor spullen die je met eigen vervoermiddelen vervoert, voor jouw rekening en risico.
Deze doorlopende verzekering vergoedt schade aan de goederen die worden getransporteerd.
Vergoedt schade aan of verlies van spullen tijdens transport, maar ook tijdens het verblijf op een bepaalde locatie.
Met de Allianz InkomensCombinatie heb je verzuim beter onder controle en de kosten ervan beter in de hand.
De verzekering neemt de kosten van het verzuim over en ondersteunt met doelgerichte activiteiten op het gebied van arbodienstverlening.
Bij deze verzekering kies je voor een eigen risico in de vorm van een vastgesteld bedrag. Ideaal als je alleen uitschieters in ziekteverzuim wil verzekeren.
Wil je contact met ons? Via de chat krijg je het snelst je antwoord. Wil je toch liever telefonisch een medewerker spreken? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.