Machine­schade­verzekering


Vraag een offerte aan via een adviseur
 

Machine­schade­verzekering

Een machineverzekering is bedoeld voor de machines en installaties in uw bedrijf. Als er gereedschap in een machine valt of als een machine verkeerd is afgesteld, kan dat leiden tot kostbare reparaties en stilstand. Naast de schade aan de machine of installatie zelf kunnen er ook directe gevolgen zijn voor de bedrijfsvoering. De productie kan geheel of gedeeltelijk stil komen te liggen, terwijl de vaste lasten, zoals huur en salarissen gewoon doorlopen. Daarom is een machineverzekering, zoals de Machineschadeverzekering van Allianz handig. Die kunt u uitbreiden met een Machinebedrijfsschadeverzekering.
De machineschadeverzekering is afgestemd op de machines waarvoor de verzekering geldt. Daarvoor kijken we naar de nieuwwaarde van de machine. Daarbij tellen we ook de kosten zoals voor transport en installatie. En kiest u voor een dekking voor bedrijfsschade? Dan kijken we naar de brutowinst. Wilt u weten wat de Machineschadeverzekering voor u kost? Vraag het een adviseur.
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Machinebedrijfsschadeverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.