Heb je schade? Wat vervelend.
Wij helpen je om de schade snel en goed op te lossen.
Wij registreren jouw schademelding en beoordelen waarvoor je verzekerd bent. Daarna informeren we je over de verdere behandeling van de schade. 
schade melden
Na de beoordeling van je schade informeren wij je over de afronding van de schade. Meestal bevestigen wij aan je dat je een vergoeding krijgt. Ben je niet verzekerd voor de schade? Dan informeren wij je ook. 
 
Hoe lang het afronden van een schade duurt, is afhankelijk van een aantal zaken: de soort schade, de informatie die wij krijgen over de schade en de medewerking van de betrokken partijen.
schade melden
schade melden
Een van onze schadebehandelaars beoordeelt jouw schade. Soms maakt de schadebehandelaar gebruik van de diensten van een schade-expert. 

Ben je het niet eens met de conclusie van onze schade-expert? Dan kan je zelf een schade-expert inschakelen: een contra-expert. De kosten van de contra-expert betalen wij tot het bedrag dat wij aan onze expert betaald hebben. 
schade melden

Je hebt door een ongeval letsel opgelopen. We hopen dat je voorspoedig herstelt. We kunnen ons voorstellen dat je al je aandacht nodig hebt om te herstellen en het ongeval emotioneel te verwerken.

De afhandeling van je letselschade kan dan onoverzichtelijk en tijdrovend overkomen. Wij hebben dit alles overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet.