Een eigen bedrijf starten?


Lees meer over ons Bedrijvenpakket voor zzp’ers
 
Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Als zzp’er is het belangrijk dat jij op de hoogte bent van risico’s die jij loopt en hoe jij je hier het beste tegen kunt verzekeren.
Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers. Ben jij zzp’er? Dan kan jij direct een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wil jij de verzekering afsluiten? Of ben jij mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt die ervoor zorgt dat jij persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.
Als zzp’er leef jij voor jouw zaak. Jij bént jouw zaak. Daarom wil jij uiteraard voorkomen dat jij niet meer kunt werken. Dan heb jij immers geen inkomsten meer. Als er toch iets gebeurt, dan weet jij met een arbeidsongeschiktheids­verzekering dat jij een uitkering krijgt. Zo kan jij zonder zorgen aan het werk.
Ook als jij zzp’er bent, kan er weleens iets misgaan waardoor jij schade aan een ander toebrengt. Bijvoorbeeld als jij bij jouw opdrachtgever een kop koffie over een laptop gooit, maar ook ingrijpendere schades. Aansprakelijkheids­verzekeringen dekken de gevolgen van deze ongelukken. Zo hoeft jij je geen zorgen te maken over de eventuele gevolgen van jouw werk.
Als startende zzp’er ben jij er uiteraard nog helemaal niet mee bezig, maar ooit komt dat moment. Jij stopt met werken. Jij gaat met pensioen. Jij krijgt dan AOW. En pensioen dat jij hebt opgebouwd als jij in loondienst heeft gewerkt. Maar verder is er niets  voor jou geregeld.  Het loont dus om op tijd te beginnen met sparen voor jouw pensioen.
Niet elke zzp’er kan vanaf de keukentafel werken. Soms moet jij ook op pad met de auto. Wanneer jij bijvoorbeeld met jouw handen werkt, zult jij regelmatig materiaal en gereedschap moeten vervoeren in jouw bestelbus. Kies de autoverzekering die bij jou past. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.