Een eigen bedrijf starten?


Lees meer over ons Bedrijvenpakket voor zzp’ers
 
Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Als zzp’er is het belangrijk dat je op de hoogte bent van risico’s die je loopt en hoe jij je hier het beste tegen kunt verzekeren.
Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers. Ben je zzp’er? Dan kan je direct een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wil je de verzekering afsluiten? Of ben je mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt die ervoor zorgt dat je persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.
Als zzp’er leef je voor jouw zaak. Je bent jouw zaak. Daarom wil je uiteraard voorkomen dat je niet meer kunt werken. Dan heb je immers geen inkomsten meer. Als er toch iets gebeurt, dan weet je met een arbeidsongeschiktheids­verzekering dat je een uitkering krijgt. Zo kan je zonder zorgen aan het werk.

Ook als je zzp’er bent, kan er weleens iets misgaan waardoor je schade aan een ander toebrengt. Bijvoorbeeld als je bij jouw opdrachtgever een kop koffie over een laptop gooit, maar ook ingrijpendere schades. Aansprakelijkheids­verzekeringen dekken de gevolgen van deze ongelukken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de eventuele gevolgen van jouw werk.
Als startende zzp’er ben je er uiteraard nog helemaal niet mee bezig, maar ooit komt dat moment. Je stopt met werken. Je gaat met pensioen. Je krijgt dan AOW. En pensioen dat je hebt opgebouwd als je in loondienst heeft gewerkt. Maar verder is er niets  voor jou geregeld.  Het loont dus om op tijd te beginnen met sparen voor jouw pensioen.
Niet elke zzp’er kan vanaf de keukentafel werken. Soms moet je ook op pad met de auto. Wanneer je bijvoorbeeld met jouw handen werkt, zul je regelmatig materiaal en gereedschap moeten vervoeren in jouw bestelbus. Kies de autoverzekering die bij jou past. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.