Verzekeringen gericht op jouw sector

  • Oplossingen voor sectorspecifieke risico’s
  • Keuze uit meer dan 30 flexibele verzekeringen
  • Uitstekende schadeafhandeling
Iedere sector is anders. De bedrijfsmiddelen, de processen en de markt kunnen enorm verschillen per sector. Juist die verschillen hangen samen met de schaderisico’s. Zo loopt een bouwbedrijf bijvoorbeeld de meeste risico’s op de bouwplaats en is het voor groothandels belangrijk om de voorraden en het pand te beschermen tegen schade. Allianz begrijpt de risico’s en uitdagingen die specifiek in jouw sector spelen. Onze flexibele verzekeringen zijn eenvoudig af te stemmen op jouw sector en op jouw bedrijf. Daarnaast denkt Allianz met je mee, wijst je op belangrijke ontwikkelingen in jouw sector die je schaderisico’s beïnvloeden en helpt je met preventietips om schade te voorkomen.
Met de bedrijfsverzekeringen voor de Groothandel van Allianz bescherm je jouw onderneming tegen risico’s die de continuïteit van je bedrijf in gevaar kunnen brengen. Maar ook de risico’s tijdens transport of opslag op andere locaties. 
Een man praat met een andere man in een vergaderzaal
Als ondernemer in de detailhandel ben je elke dag in de weer om jouw klanten een optimale (web)winkelbeleving te bieden. Je pand, winkelinrichting, website en goederenassortiment zijn daarbij belangrijke bedrijfsmiddelen om goed te beschermen tegen schade of verlies. 
Als aannemer of installateur loop je specifieke bouwrisico’s. Bijvoorbeeld schade aan het bouwwerk of ongelukken op de bouwlocatie. Met de bedrijfsverzekeringen voor de bouw van Allianz ben je goed verzekerd. 
Ben je een zakelijke dienstverlener? Beroepsaansprakelijkheid en cybercrime zijn dan belangrijke risico’s om af te dekken.  Bescherm daarnaast je bedrijfsmiddelen tegen inbraak, brand en waterschade. Ga  voor zekerheid en kies voor de flexibele bedrijfsverzekeringen van Allianz. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.