Verzeker u als bestuurder tegen aansprakelijkheid


Vraag een offerte aan via een adviseur
 

Bestuurders­aansprakelijk­heidsverzekering voor VVE's

Als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren (VVE)  draagt u verantwoordelijkheid. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben. Uw besluiten of die van uw medebestuurders kunnen verkeerd uitpakken. En u kunt daarvoor persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dat betekent dat schade verhaald kan worden op uw privévermogen. Met de Allianz Bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering beschermt u zich tegen deze aansprakelijkheid, zodat uw privévermogen buiten schot blijft.
De premie voor de Bestuurdersaansprakelijk­heidsverzekering is afgestemd op uw situatie. Daarbij houden we rekening met de omvang van het bedrijf waarvan u bestuurder bent. U kiest zelf een verzekerd bedrag. Dat bedrag is het maximale bedrag dat we betalen bij een claim. De premie voor de Bestuurdersaansprakelijk­heidsverzekering voor bijvoorbeeld een VVE start bij ongeveer € 400,-.
Verzekerd bedrag                   € 500.000
Premie per jaar                        € 484                                      
Verzekerd bedrag                   € 1.000.000
Premie per jaar                        € 768                                  
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Bestuurdersaansprakelijk­heidsverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.
!-- Google Tag Manager (noscript) -->