• Snel offerte op maat
  • Tot 10% pakketkorting
  • Verzekeringspakketten ZZP en MKB
man zit achter een bureau te schrijven met een pen op papier
Ondernemen betekent risico’s lopen en risico’s nemen. Als je die risico’s eenmaal in kaart hebt, kun je voor je zelf afwegen: voorkomen, nemen of verzekeren? Met een zakelijk verzekeringspakket van Allianz heb je altijd een goede oplossing. En voor jou als zzp’er of als mkb’er is zo’n verzekeringspakket ook nog een extra voordelig. 
  • Alle risico’s in kaart
  • Voor ieder risico een passende oplossing
  • Precies de verzekeringen die je nodig hebt
  • Jaarlijks onderhoud
  • Pakketkorting tot 10%
Drie mensen houden een bord omhoog met verschillende certificaten
man staart naar een krijtbord met lastige wiskundige formules
De premie voor de Allianz Bedrijfsverzekeringenpakket is afhankelijk van welke eventuele risico's je kan lopen met jouw onderneming en welke verzekeringen je daar voor nodig hebt. Je kunt eenvoudig je premie berekenen via de bereken je premie button. Als de premie je bevalt, kun je direct een offerte aanvragen.
collega's staan rond een watertank te praten
Een passende oplossing, afgestemd op jouw eigen unieke situatie.
 
collega's staan rond een watertank te praten
Een overzichtelijk pakket voor de meest voorkomende bedrijfsrisico’s.
 

Vaak weet je wel ongeveer welke verzekeringen je nodig hebt. Zet maar eens op een rij welke risico’s je loopt. Bijvoorbeeld voor je bedrijfspand, je auto of de spullen die je gebruikt. Maar ook als je een ander schade toebrengt. Die verzekeringen bundel je in het Bedrijvenpakket zzp. Je hebt dan alles in één keer goed geregeld, en je krijgt een aantrekkelijke pakketkorting op de premie. 

Wil je weten welke verzekeringen je nodig hebt? Neem dan contact op met je adviseur. Of met een adviseur bij jou in de buurt.

Je bepaalt zelf hoe je verzekeringspakket eruitziet. Onze verzekeringspakketten bieden je verschillende voordelen. Zo krijg je pakketkorting vanaf 2 verzekeringen. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Die kan oplopen tot 10%. Maar ook profiteer je van jaarlijks onderhoud.
Bij jaarlijks onderhoud check je elk jaar of je verzekeringsgegevens nog kloppen. Als er iets veranderd is, pas je de gegevens aan. Bijvoorbeeld het verzekerd bedrag. Blijkt bij schade dat je toch onderverzekerd bent terwijl je de actuele gegevens hebt doorgegeven? Dan verhogen wij alsnog je verzekerd bedrag om de hele schade te vergoeden. Die verhoging is maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag en maximaal € 250.000,-.
Allianz heeft het Bedrijvenpakket zzp en het Bedrijvenpakket mkb. Beide pakketten kun je afstemmen op je specifieke situatie.
Man wijst naar een poster met een driehoek
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.