Verzekerings­pakketten


Stel samen met een adviseur uw pakket samen
 

Verzekerings­pakketten

Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar kunt u alle gevolgen overzien? Daarom is het belangrijk om te inventariseren welke risico’s u neemt. Kan uw product bijvoorbeeld schade veroorzaken? Of kan er iets gebeuren met uw bedrijfsgebouw? Bij elk risico moet u afwegen: voorkomen, nemen of verzekeren? Met de verzekeringspakketten van Allianz heeft u altijd een goede oplossing: helemaal op maat voor uw onderneming.

De pluspunten

 
  • Samen met u en uw adviseur brengen we alle risico’s in kaart.
  • Voor risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen, zoeken we een passende oplossing.
  • U verzekert alleen wat nodig is.
  • U stelt zelf een pakket samen uit ons aanbod.
  • U kunt een pakketkorting tot wel 10% krijgen.
Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers. Bent u zzp’er? Dan kunt u direct  een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wilt u de verzekering afsluiten? Of bent u mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.
Een passende oplossing, afgestemd op uw eigen unieke situatie.
Een overzichtelijk pakket voor de meest voorkomende bedrijfsrisico’s.
Voor u besluit welke verzekeringen bij u passen, is het belangrijk dat u bekijkt welke risico’s u loopt. Bijvoorbeeld voor het gebouw waarin u werkt en de spullen die u gebruikt. Maar ook voor schade die u toebrengt aan anderen. Daarvoor heeft u bijvoorbeeld een aansprakelijkheids­verzekering nodig. U brengt de verzekeringen die u wilt onder in een verzekeringspakket. Dit verzekeringspakket kunt u samenstellen naar uw eigen behoefte en situatie. 
In een verzekeringspakket kunt u verschillende verzekeringen afsluiten. Daarmee sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan. Bovendien profiteert u van pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. 

Als u kiest voor jaarlijks onderhoud, krijgt u elk jaar een onderhoudsformulier. Daarop staan de belangrijkste verzekeringsgegevens. Deze gegevens controleert u en past u zo nodig aan. Daarna stuurt u het formulier terug naar ons. 

Bij schade kan blijken dat u onderverzekerd bent. Dan betalen wij u bij schade een lagere vergoeding dan u nodig heeft. Wij verhogen dan alsnog uw verzekerd bedrag. Dat doen wij met maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag. Met een maximum van € 250.000.

Er is een verzekeringspakket speciaal voor zzp’ers en een pakket voor mkb’ers. Beide pakketten kunt u afstemmen op uw specifieke situatie.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.