Bedrijfspand kopen

Het kopen van een bedrijfspand kan een goede investering voor de toekomst zijn. En de maandelijkse lasten kunnen vaak lager zijn dan de huur. Maar er komt ook verantwoordelijkheid bij kijken. Want als eigenaar van een gebouw moet je zorgen voor onderhoud. Bovendien ben jij aansprakelijk als iemand schade oploopt door jouw gebouw, bijvoorbeeld door een vallende dakpan.
Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers met een bedrijfspand. Ben jij zzp’er? Dan kan jij direct een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wil jij de verzekering afsluiten? Of ben jij mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt die ervoor zorgt dat jij persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

De investering in jouw bedrijfspand is vaak een grote. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij de risico’s. Voor sommige kosten ben jij zelf verantwoordelijk, bijvoorbeeld voor het onderhoud. Maar wat als het gaat om grotere schades, zoals een brand? Daarvoor is een gebouwenverzekering. En welke invloed heeft dat op jouw bedrijfsvoering? Kan jij nog op hetzelfde niveau winst maken? Kijk daarom ook naar een bedrijfsschadeverzekering.

Huurt jij een bedrijfspand en wijzigt jij grote dingen? Vergeet dan niet dat de gebouwenverzekering van de verhuurder dat vaak niet dekt.

Veel gekozen verzekeringen

Heb jij naast jouw bedrijfspand ook personeel? Dan ben jij als werkgever ook verantwoordelijk voor jouw werknemers. Jij zorgt niet alleen dat ze hun werk goed uit kunnen voeren, maar ook dat ze op tijd betaald worden. En jij zorgt bijvoorbeeld voor een goede pensioenvoorziening. Helaas gaat er ook wel eens iets mis en richten jouw werknemers schade aan. Jouw aansprakelijkheid als werkgever kan dan ver gaan. Zorg dat jij je daarvan bewust bent en zorg voor een goed inzicht in deze risico’s.

De huisvesting van jouw bedrijf is een belangrijke basis. Maar een eigen bedrijf brengt meer met zich mee. Als ondernemer kies jij voor vrijheid, maar ook voor eigen verantwoordelijkheid. Sta in ieder geval stil bij de risico’s die jij loopt. Niet alle risico’s kunt en wil jij verzekeren. Kom jij er niet uit? Schakel dan de hulp in van jouw verzekeringsadviseur.

Veel gekozen verzekeringen

Wil je contact met ons? Via de chat krijg je het snelst je antwoord. Wil je toch liever telefonisch een medewerker spreken? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.