CAR-verzekering

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Zoek een adviseur

CAR-verzekering

Als aannemer of opdrachtgever van bouwprojecten loopt u allerlei risico’s. De CAR-verzekering is daarop aangepast. Daarmee zijn bijvoorbeeld schades door diefstal van materiaal of door regen en storm verzekerd. Maar ook verlies of materiële schade door ontwerp- en constructiefouten en aansprakelijkheid van u als aannemer of opdrachtgever kan verzekerd worden. De CAR-verzekering wordt ook wel de Bouw- en Montageverzekering genoemd.
De CAR-verzekering biedt een zeer ruime dekking voor schade die ontstaat door beschadiging van het werk tijdens de bouw of montage. De beschadigingen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door uitvoerings- of ontwerpfouten of door een gebrek in de materialen zelf. De CAR-verzekering is uit te breiden met aanvullende opties. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook aansprakelijkheid en schade aan gereedschappen meeverzekeren tegen dezelfde uitgebreide condities. Speciaal voor uitvoerende bedrijven zoals aannemers en installateurs, kunt u ook een doorlopende verzekering afsluiten zodat alle projecten die worden gerealiseerd, zijn meeverzekerd.
De CAR-verzekering kunt u voor een groot deel zelf samenstellen door naast de basisdekking te kiezen voor bepaalde rubrieken. En u kunt kiezen of u een doorlopende verzekering wilt of per project. Wat u betaalt voor de verzekering, is dan ook van veel factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de omvang van het project of uw jaaromzet. Daarnaast kijken we naar de werkzaamheden en of u die als hoofd- of onderaannemer uitvoert. Uiteraard is ook de bouwtermijn en het verzekerd bedrag bepalend voor de premie. Wilt u weten wat de Bouw- en montageverzekering voor u kost? Vraag het een adviseur.
Zoek een adviseur
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Bouw- en Montageverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Bekijk de verzekeringskaart
Neem contact met ons op. 
Bekijk de contact mogelijkheden
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.
Zoek een adviseur