Collectieve autoverzekering

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Collectieve autoverzekering

Elk bedrijf is uniek, net als elk wagenpark. Dus waarom kiezen voor een standaard- verzekeringspakket? Allianz biedt perfecte verzekeringsoplossingen op maat. Van basisverzekeringen voor voertuigen tot extra voorzieningen voor uw medewerkers of lading. Het verzekeringsaanbod van Allianz sluit naadloos aan op elk specifieke wagenpark, hoe dat wagenpark ook is samengesteld.

De autoverzekeringen van Allianz stelt u zelf samen. U kiest voor een basisverzekering:

 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA).
  Deze verzekering is wettelijk verplicht voor alle auto’s en bedoeld voor schade die u met uw auto toebrengt aan anderen.

 • WA + Beperkt Casco.
  Hiermee verzekert u ook schade aan de auto zelf  in een aantal gevallen. Bijvoorbeeld schade door diefstal, brand en storm en ruitschade.  Schade aan uw auto door een aanrijding valt niet hieronder.
   
 • WA + Volledig Casco.
  Bij deze meest uitgebreide verzekering krijgt u ook een vergoeding voor schade aan uw auto door een aanrijding, ook als die aanrijding uw eigen schuld is.

Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden​. 

 • Ongevallenverzekering voor Inzittenden.
  Bij deze verzekering betalen wij een vast bedrag als de bestuurder of een van de inzittenden van uw auto blijvend invalide wordt of overlijdt door een ongeluk in het verkeer.
   
 • Schadeverzekering voor Inzittenden.
  Raakt de bestuurder van uw auto betrokken bij een ongeval? Of hebben de passagiers in uw auto schade? Deze verzekering vergoedt deze schade, ook van de bestuurder. Niet alleen letselschade, maar ook schade aan spullen.
   
 • Rechtsbijstandverzekering.
  Krijgt u te maken met een conflict door uw auto? Bijvoorbeeld met de tegenpartij bij een ongeluk? Dan heeft u met deze verzekering recht op juridische hulp bij dit conflict.

Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden​. 

Voor elk van de verzekeringen die u kiest, geldt dat niet altijd alles verzekerd is. Maar in sommige situaties betalen wij nooit. Bijvoorbeeld als de auto werd bestuurd door iemand die dat niet mocht, omdat hij of zij geen geldig rijbewijs had. Wij betalen ook niet bij schade die u met opzet veroorzaakt. Net als wanneer u de auto niet gebruikte zoals u bij ons heeft opgegeven. Omdat u er bijvoorbeeld snelheidswedstrijden mee heeft gereden. Of als u de auto gaat gebruiken als taxi zonder dat aan ons door te geven.

Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden​. 

Allianz zorgt voor maximale efficiency. Als wagenparkbeheerder kunt u rekenen op direct contact, een snelle verwerking van mutaties en actuele managementoverzichten.
Uw auto’s zijn in het buitenland ook goed verzekerd. Allianz heeft een uitgebreid netwerk in vrijwel alle Europese landen. Dat biedt u als wagenparkbeheerder, maar ook uw bestuurders meer zekerheid en meer mogelijkheden voor internationale verzekeringsprogramma’s.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.5/5

4538 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Conny.... , 15/05/2022

*****

, 14/05/2022

*****
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.