ZZP verzekeringen van Allianz

  • Snel offerte op maat
  • Tot 10% pakketkorting
  • Jaarlijkse APK
collega's staan rond een watertank te praten

Speciaal voor zzp’ers heeft Allianz het Bedrijvenpakket. Je kunt het pakket helemaal afstemmen op jouw situatie en profiteren van een pakketkorting tot wel 10%.

Met het Bedrijvenpakket van Allianz heb je altijd een goede oplossing speciaal voor jouw onderneming zodat jij kan doen waar je goed in bent; ondernemen. 

Man wijst naar een poster met een driehoek
Bereken je premie online op basis van je bedrijfsgegevens
Vul je gegevens aan en verstuur je aanvraag
De adviseur van jouw keuze neemt contact met je op
Samen bespreek je de keuzes en sluit je de verzekering af

Je bepaalt als zzp’er zelf wat je wel en niet verzekert. Je aansprakelijkheid, je zakelijke auto, je bedrijfsbezittingen of een uitkering na een ongeval. Alles is mogelijk. Op de pagina’s van de verzekeringen zelf lees je wat wij wel en niet vergoeden. 

Let op: sommige verzekeringen zijn verplicht. Je bent bijvoorbeeld verplicht om voor je bedrijfsauto een autoverzekering te hebben met een dekking voor je wettelijke aansprakelijkheid. Ben je daarnaast werkzaam als accountant, advocaat, architect,  bewindvoerder of notaris? Dan ben je ook wettelijk verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. 

Wil je weten welke verzekeringen je nodig hebt? Neem dan contact op met je adviseur. Of vind een adviseur bij jou in de buurt.

In de basis zijn er geen verzekeringen voor zzp’ers verplicht. Hierop bestaan echter wel wat uitzonderingen. Zo is iedereen met een motorvoertuig (auto, bestelauto etc.) verplicht een autoverzekering te hebben met een dekking voor zijn wettelijke aansprakelijkheid. Dit geldt ook voor jou als zzp’er.

Ben je als zzp‘er werkzaam als accountant, advocaat, architect, bewindvoerder of notaris? Dan ben je ook wettelijk verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is overigens voor iedere adviserende ondernemer verstandig als je advies geeft of diensten verleent. Bijvoorbeeld in de administratie, boekhouding, belastingen, consultancy, marketing, (interim)management, bedrijfsvoering, communicatie, bouwkunde of HR.

Wat de andere verzekeringen betreft. Vaak weet je wel ongeveer welke verzekeringen je nodig hebt. Zet maar eens op een rij welke risico’s je loopt. Bijvoorbeeld voor je bedrijfspand, je auto of de spullen die je gebruikt. Maar ook de kans dat je bij een ander schade of letsel veroorzaakt. Die risico’s kun je verzekeren en bundelen in ons Bedrijvenpakket. Je hebt dan alles in één keer goed geregeld en je krijgt een aantrekkelijke pakketkorting op de premie. 

Wil je weten welke verzekeringen je nodig hebt? Neem dan contact op met je adviseur. Of vind een adviseur bij jou in de buurt.

Ons Bedrijvenpakket biedt je verschillende voordelen:

  • Pakketkorting vanaf 2 verzekeringen
  • Maximale pakketkorting van 10%
  • Extra zekerheid door jaarlijks onderhoud
Bij jaarlijks onderhoud check je elk jaar of je verzekeringsgegevens nog kloppen. Als er iets veranderd is, pas je de gegevens aan. Bijvoorbeeld het verzekerd bedrag. Blijkt bij schade dat je toch onderverzekerd bent terwijl je tijdig de actuele gegevens hebt doorgegeven? Dan mag je het verzekerd bedrag tegen premiebetaling alsnog verhogen met maximaal 30%. Hierbij geldt een maximumbedrag van € 250.000,-.
Dat ligt aan welke verzekeringen je kiest. Stel hier je Bedrijvenpakket samen, bereken je premie en vraag een offerte aan. Een verzekeringsadviseur neemt de aanvraag met je door, zodat het verzekeringspakket helemaal bij jou past. Heb je toch liever advies over bijvoorbeeld welke verzekeringen je nodig hebt? Neem dan contact op met je adviseur. Of vind een adviseur bij jou in de buurt.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.