Wil je een schade melden?

 

Afgelopen dagen vond er zwaar weer plaats. Wij zijn om deze reden telefonisch minder goed bereikbaar dan dat je gewend bent van ons. Onze reactietermijnen zijn mogelijk iets langer dan gebruikelijk.

Over het coronavirus
Op internet en social media circuleren berichten dat verzekeraars niet uitkeren bij overlijden of arbeidsongeschiktheid na coronavaccinatie. Ook wij ontvingen hier telefoontjes van bezorgde klanten over. Deze berichten zijn onjuist. Heb je vragen over de gevolgen van het coronavirus voor jouw situatie? Bekijk onze informatiepagina. Wij helpen je graag.
Onze afhandeling van schade van een autoverzekering heeft 4 sterren gekregen.

Bekijk de beoordelingen
Meld makkelijk en snel je autoschade met onze autoschade app.

Autoschade te melden
Of het voor nu is of de toekomst, voor jou alleen of jouw gezin, wij helpen je van begin tot eind.
Allianz is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie.
Een overlijdens­risicoverzekering (ORV) keert een vooraf afgesproken bedrag uit als je voor een bepaalde datum overlijdt. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan jouw nabestaanden. Zij kunnen dat bijvoorbeeld gebruiken om de hypotheek of huur te betalen.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.