Particuliere verzekeringen


Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan dus gebeuren dat je per ongeluk schade bij een ander veroorzaakt. De kosten voor herstel kunnen behoorlijk hoog oplopen. Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben je daarvoor verzekerd. 
Aansprakelijkheids- en rechtsbijstand­verzekering
Hypotheken

Je kiest voor onze Aflossingsvrije Hypotheek omdat je lage maandlasten wilt. Je betaalt namelijk alleen rente. Je lost niets af. Je hypotheek is aan het eind even hoog als aan het begin.

Bij deze hypotheek weet je zeker wat je maandlasten zijn en dat je de hypotheek volledig aflost. Je maandlasten  bestaan uit rente én aflossing. Zolang je rente vaststaat, blijven je maandlasten gelijk.

Je kiest voor onze Lineaire Hypotheek omdat je de hypotheek helemaal wilt aflossen. En omdat je later lagere woonlasten wilt. Je betaalt elke maand een gelijk bedrag aan rente en aflossing. 

Wil je verhuizen en staat je huidige woning nog te koop? Dan is een overbruggingslening of overbruggingskrediet ideaal. Bij onze Overbruggingslening financier je de overwaarde van je huidige woning. Je overbrugt dus de periode waarin je huis te koop staat. Hierdoor hoef je niet te wachten tot je woning is verkocht en betaald. 

Hierbij maak je één keer een som geld over naar de verzekeraar. Zolang je leeft, keert de verzekering periodiek een bedrag uit. Je kiest zelf hoe dat eruitziet. Je kunt kiezen voor een uitkering die maar een paar jaar loopt. Of voor een uitkering die pas stopt als je overlijdt. 

Deze verzekering keert bij overlijden een bedrag uit. Dit bedrag keren wij uit aan de nabestaanden die jij hebt aangewezen. Of het kan gebruikt worden voor de (gedeeltelijke) aflossing van je hypotheek. Je verzekert het leven van jezelf en/of anderen.
Levensverzekeringen
Pensioenverzekeringen

Met het Allianz Direct Ingaand Keuze Pensioen kies je voor een variabel pensioen met als je dat wilt op dezelfde polis een vast pensioen.

Je kiest voor het Direct Ingaand Zeker Pensioen als je precies wilt weten hoeveel pensioen je krijgt. Met dit vaste pensioen krijg je die zekerheid en heb je niets met beleggen te maken.

Deze verzekering vergoedt schade die plotseling ontstaat tijdens tripjes en reizen. Bijvoorbeeld bij het verlies of diefstal van je bagage of hulp tijdens noodsituaties. 
Autoverzekeringen

Deze verzekering vergoedt schade bijvoorbeeld aan een andere auto en letsel aan personen. Ook vergoedt het kosten die direct het gevolg zijn van die schade. 

Deze verzekering vergoedt schade aan je woning. Het gaat daarbij om schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, neerslag en storm.

De Opstalverzekering vergoedt schade aan je huis of aan iets dat daar aan vastzit.
Woonverzekeringen
Wil je contact met ons? Via de chat krijg je het snelst je antwoord. Wil je toch liever telefonisch een medewerker spreken? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.