Service & contact

Auto, woonhuis, reis en aansprakelijkheid
Overlijdensrisicoverzekering (ORV) en beleggingsverzekering 
Voor werknemers en gepensioneerden
Annuiteiten, Aflossingsvrij, Lineair of een groene lening voor jouw woning
Voor vragen over Allianz Direct kun je terecht op hun servicepagina
Je kunt bij ons inloggen als je bij ons een pensioen of levensverzekering hebt. Heb je een vraag over een andere verzekering? Neem dan contact op met je adviseur. De contactgegevens vind je in je polis. 
Betalen van je premie

Als je bij ons een verzekering afsluit, moet je verzekeringspremie betalen. Het betalen van verzekeringspremie kan via automatische incasso of via een bankoverschrijving.

Als je onvoldoende saldo op je bankrekening hebt staan, lukt het ons niet om de premie automatisch te incasseren. Je kan ook een keer vergeten je premie over te maken. Geen man overboord. Je ontvangt van ons vanzelf een schriftelijke of digitale herinnering met het vriendelijke verzoek om de premie alsnog binnen veertien dagen te betalen op het in de herinnering vermelde bankrekeningnummer.

Betaal je niet binnen deze termijn, dan ontvang je van ons een tweede herinnering. Je bent dan niet langer verzekerd, terwijl je wel premie moet betalen. Als je schade hebt, betalen wij deze niet. Als je alsnog de verschuldigde premie betaalt, ben je een dag na ontvangst van de premie weer verzekerd. Betaal je alsnog niet, dan kunnen wij onze vordering uit handen geven aan een incassobureau of kunnen wij de verzekeringsovereenkomst definitie beëindigen. Als wij de vordering uit handen geven aan een incassobureau, zijn de bijkomende kosten voor jouw rekening.

Als je van ons een tweede herinnering hebt gekregen voor de premie van je motorrijtuigverzekering, melden wij je kenteken af bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en ben je strafbaar. Je bent namelijk wettelijk verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) voor je auto af te sluiten. De RDW controleert regelmatig of alle geregistreerde motorrijtuigen verzekerd zijn. Is dit niet het geval, dan krijg je een boete van honderden euro’s.

Achterstand bij het betalen van je premie
Heb je achterstand bij het betalen van je premie? Neem dan contact met ons op en kunnen we samen wellicht een oplossing vinden. Je kunt ons zowel via email als telefonisch bereiken. Onze emailadressen en telefoonnummers vind je op onze verzekeringsbewijzen en betalingsherinneringen.
Automatische incasso
Wil je in het vervolg betalen via automatische incasso om zo te voorkomen dat je een betalingsverzoek mist? Dat kan door het invullen van een SEPA-machtigingsformulier op onze website. Je vindt het formulier via deze link.
Zorgen over je financiën of heb je schulden?

Bij zorgen over je financiën of bij schulden, zijn er diverse instanties die hulp kunnen bieden:

Heb je zorgen over je financiën? Of heb je schulden? Neem dan contact op met één van deze organisaties. Deze organisaties helpen jou om je zorgen en je schulden weg te nemen.  

Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00
Tel: 0800 - 44 00 001
[email protected]
Vaak geldt een eigen risico bij schade. Dat is een bepaald bedrag dat je zelf betaalt. Wil je weten of voor jouw verzekering een eigen risico geldt? Kijk dan in de voorwaarden. Of neem contact op met je adviseur. Het telefoonnummer vind je in de polis.
Hier vind je onze verzuimportaal. Je logt in met je relatie- of polisnummer en met je wachtwoord.
Ja. Allianz heeft een fietsverzekering voor alle soorten fietsen, van stadsfiets tot e-bike. Je kunt de fietsverzekering direct afsluiten via Allianz Global Assistance.
Ja. Allianz heeft een uitgebreide globetrotter verzekering. Deze verzekering is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Je kunt de globetrotter verzekering direct afsluiten via Allianz Global Assistance.
Als je een pensioen of levensverzekering bij ons hebt, is de kans groot dat je ook via ons belegt. Wil je weten hoe wij beleggen? Of hoe je beleggingen het doen? Via de links hieronder vind je informatie over beleggingen en beleggingsfondsen.
Bezoekadres

Coolsingel 120 

3011 AG Rotterdam

Parkeergarage

Korte hoogstraat 33

3011 GK Rotterdam