Hoe kunnen we je helpen?

Voor vragen over Allianz Direct kun je terecht op hun servicepagina
Je kunt bij ons inloggen als je bij ons een pensioen of  levensverzekering hebt. Heb je een vraag over een andere verzekering? Neem dan contact op met je adviseur. De contactgegevens vind je in je polis. 
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00
Tel: 0800 - 44 00 001
[email protected]
Heb je een pensioen bij ons? Log dan hier in met je DigiD om je pensioenkluis te openen. In je pensioenkluis vind je al je pensioendocumenten.
Je vindt hier alle voorwaarden van onze verzekeringen. 
Je vindt hier de voorwaarden van de Allianz Hypotheek.
Je kunt alleen pechhulp afsluiten als je ook een autoverzekering bij ons afsluit.
Voor particulieren hebben wij (nog) geen cyberverzekering. Wij hebben wel een wij een uitgebreide verzekering tegen schade door cybercriminaliteit voor ondernemers, bedrijven en organisaties. 
Vaak geldt een eigen risico bij schade. Dat is een bepaald bedrag dat je zelf betaalt. Wil je weten of voor jouw verzekering een eigen risico geldt? Kijk dan in de voorwaarden. Of neem contact op met je adviseur. Het telefoonnummer vind je in de polis.
Hier vind je onze verzuimportaal. Je logt in met je relatie- of polisnummer en met je wachtwoord.
Ja. Allianz heeft een fietsverzekering voor alle soorten fietsen, van stadsfiets tot e-bike. Je kunt de fietsverzekering direct afsluiten via Allianz Global Assistance.
Ja. Allianz heeft een uitgebreide globetrotter verzekering. Deze verzekering is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Je kunt de globetrotter verzekering direct afsluiten via Allianz Global Assistance.
Als je een pensioen of levensverzekering bij ons hebt, is de kans groot dat je ook via ons belegt. Wil je weten hoe wij beleggen? Of hoe je beleggingen het doen? Via de links hieronder vind je informatie over beleggingen en beleggingsfondsen.