Pensioen opbouwen

Je bouwt via jouw werkgever pensioen op bij Allianz. Misschien duurt het nog erg lang voordat je met pensioen gaat en wil je hier nog niet aan denken. Toch is je pensioen belangrijk. Want het is je inkomen voor later.
Als je in loondienst bent en je hebt een pensioenregeling bij Allianz, betaalt jouw werkgever maandelijks een pensioenpremie. Het kan zijn dat jouw werkgever een deel van de pensioenpremie op je salaris inhoudt. Dit noemen we ook wel het werknemersdeel van de pensioenpremie.  Het deel van de pensioenpremie die is bedoeld voor de opbouw van jouw pensioen wordt door Allianz belegd in beleggingsfondsen. 
Op je eigen Persoonlijk Pensioen Portaal  kun je werkelijk alles terugvinden over je pensioen. Naast het bekijken van je beleggingen, vraag je ook bijvoorbeeld gemakkelijk een offerte voor een waardeoverdracht aan. Of maak je een berekening voor als je andere plannen hebt, bijvoorbeeld voor als je eerder met pensioen wilt. Nog niet eerder ingelogd op je Persoonlijk Pensioen Portaal? Dan is dit het moment! 
Bouw je via je werkgever pensioen op bij ons? Dan ontvang je elk jaar van ons een Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Bekijk alle informatie over jouw UPO.
autoschade-melden
Neem dan contact met ons op. Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30.