Over Allianz

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare.
Onze missie is om de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We maken onze betrouwbaarheid waar door onze kennis en vaardigheden te delen met onze klanten, zodat zij hun leven kunnen inrichten zoals zij dat zelf willen.
Allianz hecht veel waarde aan goede governance: transparant en integer bestuur en toezicht. Daarom houden we ons aan verschillende gedragscodes. Bovendien hebben we een commissie ingesteld voor het beloningsbeleid.
Hieronder vindt je de jaarverslagen en de halfjaar- en jaarberichten.
Allianz werkt samen met volmachtkantoren.
Misbruik, fraude en criminaliteit zijn uiterst schadelijk voor het onderlinge vertrouwen en de maatschappij. Wij treden dan ook actief tegen fraude op. Hier lees je meer over ons fraudebeleid.
Om jou het beste advies te geven, werken wij samen met 4.000 onafhankelijke adviseurs. Hier vind je een adviseur bij jou in de buurt.
Allianz wil mensen en hun ambities stimuleren. Dat doen we vanuit vertrouwen. Dat doen we samen. Nu en in de toekomst.
Allianz. Behind you for what’s ahead.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.