Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om met een goede voorbereiding je ambities te realiseren. Get ready for the best.
Onze missie is om de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We maken onze betrouwbaarheid waar door onze kennis en vaardigheden te delen met onze klanten, zodat zij hun leven kunnen inrichten zoals zij dat zelf willen.
Allianz hecht veel waarde aan goede governance: transparant en integer bestuur en toezicht. Daarom houden we ons aan verschillende gedragscodes. Bovendien hebben we een commissie ingesteld voor het beloningsbeleid.
Hieronder vindt je de jaarverslagen en de halfjaar- en jaarberichten.
Allianz werkt samen met volmachtkantoren.
Misbruik, fraude en criminaliteit zijn uiterst schadelijk voor het onderlinge vertrouwen en de maatschappij. Wij treden dan ook actief tegen fraude op. Hier lees je meer over ons fraudebeleid.
Om je het beste advies te geven, werken wij samen met 4.000 onafhankelijke adviseurs. Hier vind je een adviseur bij jou in de buurt.
Allianz hecht grote waarde aan het naleven van de wetgeving en aan onze interne regels. Het is belangrijk dat overtredingen van  wetten en regels zo snel mogelijk worden gemeld. We kunnen dan de juiste stappen ondernemen om schade voor klanten, werknemers, zakenpartners en het bedrijf te voorkomen of beperken.
Allianz wil mensen en hun ambities stimuleren. Dat doen we vanuit vertrouwen. Dat doen we samen. Nu en in de toekomst.
Allianz. Get ready for the best.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.