Je kan voor het afsluiten van een verzekering bij Allianz terecht bij het onafhankelijke intermediair. Daarnaast werkt Allianz ook samen met gevolmachtigde agenten.

Een gevolmachtigd agent mag namens één of meerdere verzekeraars waarvoor hij volmacht heeft handelingen verrichten die anders voorbehouden zijn aan de verzekeraar zelf, zoals accepteren en afwijzen van verzekeringen, een claim afwikkelen en de financiële afhandeling doen van premie en uitkeringen.
Dit alles uiteraard wel binnen afgesproken kaders en richtlijnen en wettelijke bepalingen.

De gevolmachtigd agent heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)  en een eigen aansluiting bij  het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid), doet dus bijna alles wat een verzekeraar zelf ook doet, maar de verzekeraar zelf blijft risicodrager.

  • Allianz werkt samen met de volgende volmachtkantoren. In het onderstaande overzicht staan de kantoren met hun web-adres vermeld. Indien je verzekering is afgesloten via een gevolmachtigd agent dien je voor vragen of schade/ claim meldingen betreffende die verzekering rechtstreeks met de gevolmachtigd agent contact op te nemen.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.