Personeel verzekeren

Om jouw bedrijf optimaal te laten presteren, heb je jouw medewerkers hard nodig. Maar het kan voorkomen dat een medewerker door ziekte of een ongeval (gedeeltelijk) niet meer kan werken. Hoe zorg je er voor dat je bedrijfsvoering dan gezond blijft?
Ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid is niet alleen vervelend voor jouw medewerker, maar ook voor je bedrijf. Met een inkomensverzekering bescherm je jouw medewerkers en jouw bedrijf tegen de financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Allianz biedt verschillende soorten inkomensverzekeringen:
De Allianz InkomensCombinatie is een pakket van verzekeringen. Door een Verzuimverzekering Conventioneel samen met een WIA-dekking onder te brengen in dit pakket ontvang je 2 tot 3% korting en hoef je geen termijntoeslagen te betalen.
Langdurige arbeidsongeschiktheid betekent een inkomensverlies voor jouw medewerkers. Met een WIA-verzekering bied je jouw medewerkers zekerheid door het inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid te compenseren.
In geval van ziekte van één van jouw medewerkers, wordt van je verwacht dat je het salaris twee jaar voor minimaal 70% doorbetaalt. Dit is een flink financieel risico voor jouw bedrijf. Met een verzuimverzekering dek je het financiële risico van verzuim af.
Heb je een inkomensverzekering (WIA of Verzuim) bij Allianz, dan krijg je toegang tot ons online portaal voor inkomensverzekeringen. In dit portaal vind je een overzicht van jouw verzekeringen en beheer je de gegevens van jouw medewerkers. Ook jouw jaarlijkse digitale opgave voor de naverrekening doe je daar. Heb je vragen over het gebruik van de Online Portaal klik dan hier. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.