Fleet verzekering

Jouw mobiliteitsambities helpen waarmaken, dat is onze taak. Want mobiliteit verandert, en wij veranderen met jou mee. Daarom bieden we verzekeringsoplossingen op maat voor zakelijke voertuigen en wagenparken. Of het nu leasing, deelvoertuig of een ander zakelijk risico is.

Ook geven we jouw klanten inzicht in veilig, en efficiënt rijden. Dat is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid van je berijders, het zorgt ook voor minder kosten én stimuleert de duurzaamheid van je wagenpark. Zo bouwen we samen aan mobiliteit die futureproof is.

Drie mensen werken samen achter een laptop tijdens een vergadering

35 betrokken experts zitten achter het stuur van Allianz Commercial Motor. Vertrouwde gezichten voor partners, met autoriteit op hun vakgebied. Oplossingsgericht, gedreven en excellent in service. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom zakelijke klanten kiezen voor Allianz.

 

18 results

mrt. 28, 2024

Verplaats ADAS van bumper naar dak en verlaag je premie

Allianz komt als een van de grootste zakelijke autoverzekeraars met een oplossing om schadelast van personenauto's drastisch te verminderen: haal rijhulpsystemen (ADAS) van de bumper af en plaats deze op het dak.

mrt. 22, 2024

VZR: Tesla Model 3 gekroond tot Elektrische Auto van het Jaar 2024

In Lelystad werd dit jaar in maart de Elektrische Auto van het Jaar 2024 uitgereikt. De verkiezing, georganiseerd door de Vereniging Zakelijke Rijders, bekroonde de Tesla Model 3 als overall winnaar.

mrt. 21, 2024

Blog verkeersveiligheid: “Zo creëer je tijd achter het stuur”

In deze blog deelt Etna Jongsma, Underwriter bij Allianz Commercial Motor, haar inzichten over het creëren van tijd in het verkeer, die ze heeft opgedaan tijdens een online training van Stop Verkeersongevallen.

mrt. 07, 2024

Allianz Fleet Renewal 2024: sept-dec, onze meest uitdagende periode van het jaar.

Het renewal-seizoen is voor Allianz Commercial Motor de meest uitdagende periode van het jaar, Erik Boertjes, Hoofd Automotive Partnerships legt graag uit waarom dat zo is, en hoe we hier onze klanten en adviseurs in meenemen.

18 results

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.