Fleet verzekering

Jouw mobiliteitsambities helpen waarmaken, dat is onze taak. Want mobiliteit verandert, en wij veranderen met jou mee. Daarom bieden we verzekeringsoplossingen op maat voor zakelijke voertuigen en wagenparken. Of het nu leasing, deelvoertuig of een ander zakelijk risico is.

Ook geven we jouw klanten inzicht in veilig, en efficiënt rijden. Dat is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid van je berijders, het zorgt ook voor minder kosten én stimuleert de duurzaamheid van je wagenpark. Zo bouwen we samen aan mobiliteit die futureproof is.

Drie mensen werken samen achter een laptop tijdens een vergadering

35 betrokken experts zitten achter het stuur van Allianz Commercial Motor. Vertrouwde gezichten voor partners, met autoriteit op hun vakgebied. Oplossingsgericht, gedreven en excellent in service. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom zakelijke klanten kiezen voor Allianz.

 

27 results

jul. 09, 2024

Laadbuddies, ik vind het een fantastisch fenomeen

In deze column deelt Herbert-Jan van Dijk zijn EV-ervaringen naar de Dordogne en Ardennen. Ontdek de uitdagingen en tips voor laden op reis.

jun. 24, 2024

One pedal driving: hoe doe je dat veilig?

In deze video deelt Fleet Risk Manager Tim Swanborn praktische tips om One Pedal Driving veilig en optimaal te benutten.

jun. 13, 2024

Column: Hoe schadevrij rijden en Roy-data samenkomen in een Thaise tuktuk

Hoe komen schadevrij rijden en Roy-data samen in een Thaise tuktuk? Ontdek in Etna's nieuwste column hoe een nieuw blockchain-systeem meer transparantie biedt!

jun. 12, 2024

Veilig de bocht door: zo voorspelbaar zijn onze snelwegen 

Laat je niet verrassen en voorkom dat je uit de bocht vliegt. In deze video laat Fleet Risk Manager Tim Swanborn zien hoe jij veilig en efficiënt kunt rijden.

27 results

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.