Leasing

Allianz is voor jou dé partner in het verzekeren van zakelijke mobiliteit. We ondersteunen je bij het beheren van de verzekeringsaspecten en het afhandelen van schadeclaims. Ons doel is om jouw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen en financiële risico's te beperken.

Met een team van 35 experts achter het stuur van Commercial Motor ben je verzekerd van de deskundigheid en aandacht die jouw bedrijfsvoering verdient. Met onze geavanceerde geautomatiseerde processen, groene kaart service en uitgebreide aanvullende dekkingen zorgen we voor een moeiteloze en efficiënte ervaring. We denken in mogelijkheden en maken het nemen van duurzame beslissingen mogelijk, zodat jij jouw (groei-)ambities kunt realiseren. Of je nu gebruik maakt van CarWise, Miles of jouw eigen softwarepakket, wij werken met elk gewenst leasepakket. Wij begrijpen dat jouw wagenparkbeheer moeiteloos en tijdefficiënt moet zijn, daarom hebben wij het proces van aan- en afmeldingen van voertuigen volledig geautomatiseerd, dat zorgt voor een vlekkeloze ervaring voor jou en je berijders.

Partnerschap is de sleutel tot succes. Alles wordt afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen, inclusief de mogelijkheid voor een dagelijkste uitgifte en terugkoppeling van de specifieke polisnummers. Zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom jouw wagenpark. Bovendien verzorgen wij een zeer snelle aanmelding bij de RDW. Met andere woorden: bestanden die vandaag worden ingelezen, worden vandaag aangemelde en verzekerde kentekens.

 • Standaard WA-dekking voor schade toegebracht aan derden. Afhankelijk van de grootte van het wagenpark faciliteren wij een eigen behoud oplossing.
 • Een beperkt casco dekking, waarbij jouw voertuigen onder anderen beschermd zijn tegen diefstal, brand, storm, en ruitschade. Schade aan een eigen voertuig door een aanrijding, dan wel schade door vandalisme, valt hier niet onder.
 • Of een uitgebreid casco dekking, welke als meest uitgebreide verzekering ook een vergoeding biedt voor schade aan jouw voertuigen door vandalisme, danwel een aanrijding, ook als die aanrijding door jezelf veroorzaakt is. 
 • Een variatie aan verschillende nevendekkingen, waaronder Evenementendekking, Parapludekking, Secundaire WAM dekking, Verhaalrechtsbijstand, Schadeverzekering voor Inzittenden, Handelaarskenteken, tussen Wal & Schip dekking, Casco stop loss dekking, Sistercar dekking, Boekwaarderegeling en Pechhulp.
 • Verschillende aanvullende diensten, zoals effectieve grip-op-preventiepakketten en preventieprogramma's. Groene kaart service, fraudeherkenningstrainingen en toegang tot informatie van het Allianz Centre of Technology; het competentie centrum voor de automobiel technologie wereldwijd.
 1. Expertise: we begrijpen de complexiteit van het verzekeren en beheren van (grote) vloten.
 2. Efficiënt en geautomatiseerd: wij melden voertuigen gestroomlijnd en soepel aan en af.
 3. Maatwerk: we begrijpen dat elke leasemaatschappij unieke behoeften heeft.
 4. Naadloze schadeafhandeling: jouw klanten worden volledig ontzorgd.
 5. Heldere managementinformatie: snel inzicht in jouw vlootprestaties.
 6. Eén contactpersoon binnen Allianz voor al jouw vragen en ideeën.

Jouw mobiliteitsambities helpen waarmaken, dat is onze taak. Want mobiliteit verandert, en wij veranderen met jou mee. Daarom bieden we verzekeringsoplossingen op maat voor zakelijke voertuigen en wagenparken. Of het nu leasing, deelvoertuig of een ander zakelijk risico is.

Ook geven we jouw klanten inzicht in veilig, en efficiënt rijden. Dat is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid van je berijders, het zorgt ook voor minder kosten én stimuleert de duurzaamheid van je wagenpark. Daarnaast werken we met (schade)data, inclusief heldere (schade)rapportages, die inzicht geven in de portefeuilleontwikkeling en schadelast. Bij Allianz zijn we oplossingsgericht, gedreven en streven we naar excellente service. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom zakelijke klanten kiezen voor Allianz. Zo bouwen we samen aan mobiliteit die futureproof is.

Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw verzekeringsadviseur. Heb je geen adviseur? Neem dan contact op met onze afdeling Commercial Motor, dan kunnen wij je verwijzen naar een met ons samenwerkend intermediair. Wij zijn bereikbaar via:

Telefoonnummer 088-577 66 70 Of neem contact op met Erik Boertjes via [email protected].

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.