Wagenparken

Elk bedrijf is uniek, net als elk wagenpark. Bij Allianz snappen we dat als geen ander. Met een team van 35 experts achter het stuur, beloven we je expertise én een persoonlijke aanpak voor jouw vloot. We denken in oplossingen, ondersteunen verantwoord risicobeheer, en zetten jouw ambities op de eerste plaats zodat jouw berijders zorgeloos op pad kunnen.

Vanaf 20 voertuigen krijgt jouw vloot bij ons een verzekering die past als een handschoen. Of het nu gaat om personenauto's, bestelbussen of vrachtwagens met bijbehorende opleggers en/of aanhangwagens, wij zorgen dat jouw specifieke wensen worden gedekt.

Bekijk onze  MKB-zakelijke autoverzekering voor een verzekering tot en met 19 voertuigen.

Via onze Fleetspecialisten ontvang je onderscheidende proposities en toekomstgerichte maatwerkoplossingen, ook internationaal. Zij analyseren de schadehistorie van jouw bedrijf, en bekijken trends en ontwikkelingen met betrekking tot de samenstelling en omvang van het wagenpark. Zij houden daarbij rekening met de unieke kenmerken van jouw organisatie en de aard van de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Onze Fleet Risk Managers adviseren en begeleiden je daarnaast bij het beheersen van de kosten van schades. Ze zijn een autoriteit op het gebied van berijdersveiligheid, en stellen deze als hoogste prioriteit. Daarnaast brengen onze Data-analisten, uit zowel interne als externe databronnen, gegevens in kaart en presenteren je deze in praktische en begrijpelijke rapportages over rijstijl en schade.

 • Standaard WA-dekking voor schade toegebracht aan derden. Afhankelijk van de grootte van het wagenpark faciliteren wij een eigen behoud oplossing.
 • Een beperkt casco dekking, waarbij jouw voertuigen onder anderen beschermd zijn tegen diefstal, brand, storm, en ruitschade. Schade aan jouw eigen voertuigen door een aanrijding, dan wel schade door vandalisme, valt hier niet onder.
 • Of een uitgebreid casco dekking, welke als meest uitgebreide verzekering ook een vergoeding biedt voor schade aan jouw eigen voertuigen door vandalisme, danwel een aanrijding, ook als die aanrijding door jezelf veroorzaakt is. 
 • Een variatie aan verschillende nevendekkingen, waaronder Evenementendekking, Parapludekking, Secundaire WAM dekking, Verhaalrechtsbijstand, Schadeverzekering voor Inzittenden, Handelaarskenteken, tussen Wal & Schip dekking, Casco stop loss dekking, Sistercar dekking, Boekwaarderegeling en Pechhulp.
 • Verschillende aanvullende diensten, zoals effectieve grip-op-preventiepakketten en preventieprogramma's. Groene kaart service, fraudeherkenningstrainingen en toegang tot informatie van het Allianz Centre of Technology; het competentie centrum voor de automobiel technologie wereldwijd.
 1. Verzekeringen op maat, voor een vloot die nooit stil staat.
 2. Persoonlijke ondersteuning van 35 toegewijde wagenparkspecialisten.
 3. Geavanceerde risicomanagementprogramma's voor een slim en veilig wagenparkbeheer.
 4. Overzichtelijke managementrapportages voor een heldere vlootanalyse.
 5. Speciale aandacht voor elektrische voertuigen met aanvullende dekkingen.
 6. Altijd mobiel met vervangend vervoer en gunstige eigen risico-opties via Allianz Topherstel.
 7. Direct en persoonlijk advies via een breed netwerk van deskundige verzekeringsadviseurs.

Jouw mobiliteitsambities helpen waarmaken, dat is onze taak. Want mobiliteit verandert, en wij veranderen met jou mee. Daarom bieden we verzekeringsoplossingen op maat voor zakelijke voertuigen en wagenparken. Of het nu leasing, deelvoertuig of een ander zakelijk risico is.

Ook geven we jouw klanten inzicht in veilig, en efficiënt rijden. Dat is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid van je berijders, het zorgt ook voor minder kosten én stimuleert de duurzaamheid van je wagenpark. Daarnaast werken we met (schade)data, inclusief heldere (schade)rapportages, die inzicht geven in de portefeuilleontwikkeling en schadelast. Bij Allianz zijn we oplossingsgericht, gedreven en streven we naar excellente service. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom zakelijke klanten kiezen voor Allianz. Zo bouwen we samen aan mobiliteit die futureproof is.

Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw verzekeringsadviseur. Heb je geen adviseur? Neem dan contact op met onze afdeling Commercial Motor, dan kunnen wij je verwijzen naar een met ons samenwerkend intermediair. Wij zijn bereikbaar via:

Telefoonnummer 088-577 66 70 Of neem contact op met Herbert-Jan van Dijk via [email protected].

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.