Affinities

Een Affinity groepsverzekering is een verzekeringsprogramma dat wij bieden aan een groep mensen, meestal werknemers binnen een bedrijf of organisatie. Het is een afgewogen pakket van voordelige schadeverzekeringen, inclusief autoverzekering.
Met deze verzekering bied je jouw werknemers een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde, of bied je de deelnemers in de doelgroep die jij bedient een voordelig verzekeringsalternatief. Ook geeft het jouw mensen gemoedsrust doordat ze weten dat ze financiële bescherming hebben voor zichzelf, en hun gezin.

We gaan voor de beste klantervaring, daarom bepaal jij welke voordelige schadeverzekeringen jouw werknemers, of deelnemers in de doelgroep, aangeboden krijgen. De verzekeringen waaruit gekozen kan worden zijn; Woon-, Reis en Autoverzekeringen. Dit zijn stuk voor stuk voordelige schadeverzekeringen die we afstemmen op de wensen en behoeften van jouw werknemers of de deelnemers.

Onze data-analisten zorgen ervoor dat gegevens, uit zowel interne als externe databronnen, in kaart worden gebracht en presenteren deze in praktische rapportages zoals portefeuille-informatie, competitievergelijkingen en schaderapportages, zodat we tijdig kunnen (bij)sturen.

Met ons team van 35 experts streven naar service van het hoogste niveau, zodat jouw werknemers of deelnemers zorgeloos kunnen wonen, reizen en rijden. Ons geautomatiseerde proces van schadeafhandeling draagt bij aan de tevredenheid. We weten namelijk als geen ander dat als een claim snel, efficiënt en vakkundig wordt afgehandeld, jouw werknemers of deelnemers zich ondersteund en gewaardeerd voelen. En dat leidt tot loyaliteit en een positieve mond-tot-mondreclame.

Ook kennen wij een optie voor branding, waarbij we de Affinity groepsverzekering aanpassen naar de huisstijl van jouw organisatie. Zo verzorgen wij, op premium niveau, een volledige klantervaring voor jouw klanten, gebaseerd op jouw wensen.
In het Verzekerd Wonen Pakket kunnen werknemers alles voor de woonsituatie verzekeren, ongeacht of zij huren of een huis hebben gekocht. Persoonlijke bezittingen zijn kostbaar en kunnen schade oplopen, veroorzaakt door henzelf of anderen. De verzekeringen waaruit gekozen kan worden zijn een Woonhuis-, Aansprakelijkheid-, Glas- en Inboedel- en Rechtsbijstandverzekering. De verzekeringsvoorwaarden zijn op elkaar afgestemd om dubbele dekking te voorkomen en onnodige premiekosten te vermijden. Men kiest zelf welke verzekeringen nodig zijn, en deze worden overzichtelijk vermeld op een polisblad.
Naast de genoemde woonverzekeringen kunnen jouw werknemers of deelnemers kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Gaan ze regelmatig een weekend naar het buitenland, of op vakantie? Met de doorlopende reisverzekering zijn ze altijd verzekerd op de beste manier. Ook is het mogelijk deze verzekering aan te vullen met een annuleringsdekking.

Onze motorrijtuigverzekering biedt standaard een WA-dekking voor schade toegebracht aan derden. Daarnaast kan worden gekozen voor een beperkt of uitgebreid casco dekking:

  • Een beperkt casco dekking, beschermd voertuigen tegen diefstal, brand, storm, en ruitschade. Schade aan een eigen voertuig door een aanrijding, dan wel schade door vandalisme, valt hier niet onder.
  • Een uitgebreid casco dekking, biedt als meest uitgebreide verzekering ook een vergoeding voor schade aan jouw eigen voertuig door vandalisme, danwel een aanrijding, ook als die aanrijding door jezelf veroorzaakt is. 

Ook biedt deze voordelige autoverzekering de mogelijkheid te kiezen voor meerdere aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld de Schadeverzekering voor inzittenden, Auto- of motorrechtsbijstandverzekering en Pechhulp.

  1. Kwaliteit: we bieden producten en dekkingen van hoge kwaliteit die voldoen aan de verwachtingen en eisen van jouw klanten.
  2. Betrouwbaarheid: we bieden betrouwbaarheid en consistentie in prestaties, doorlooptijden en klantenservice.
  3. Klantgerichtheid: we zorgen voor een klantgerichte benadering, waarbij jouw werknemers of deelnemers in de doelgroep die jij bedient, centraal staan en volledig worden ontzorgd.
  4. Innovatie: we beloven voortdurende innovatie en de introductie van nieuwe en verbeterde producten of diensten die inspelen op de behoeften en wensen van jouw klant.
  5. Duurzaamheid: onze keuzes zijn duurzaam en verantwoord op het gebied van milieu, maatschappij en ethiek.
  6. Je hebt toegang tot een team van specialisten binnen Allianz die vanuit jouw business en jouw belangen meedenken.
  7. Elke groepsverzekering wordt zorgvuldig afgestemd op de unieke kenmerken en waarden van jouw merk en de wensen van jouw doelgroep.

Jouw mobiliteitsambities helpen waarmaken, dat is onze taak. Want mobiliteit verandert, en wij veranderen met jou mee. Daarom bieden we verzekeringsoplossingen op maat voor zakelijke voertuigen en wagenparken. Of het nu leasing, deelvoertuig of een ander zakelijk risico is.

Ook geven we jouw klanten inzicht in veilig, en efficiënt rijden. Dat is niet alleen belangrijk voor de verkeersveiligheid van je berijders, het zorgt ook voor minder kosten én stimuleert de duurzaamheid van je wagenpark. Daarnaast werken we met (schade)data, inclusief heldere (schade)rapportages, die inzicht geven in de portefeuilleontwikkeling en schadelast. Bij Allianz zijn we oplossingsgericht, gedreven en streven we naar excellente service. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom zakelijke klanten kiezen voor Allianz. Zo bouwen we samen aan mobiliteit die futureproof is.

Aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw verzekeringsadviseur. Heb je geen adviseur? Neem dan contact op met onze afdeling Commercial Motor, dan kunnen wij je verwijzen naar een met ons samenwerkend intermediair. Wij zijn bereikbaar via:

Telefoonnummer 088-577 66 70 Of neem contact op met Nick van Dijk via [email protected]

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.