Glasverzekering voor bedrijven

 • ✔  Uitgebreide dekking
  ✔ Tot 10% pakketkorting 
  ✔ Snelle aanvraag

Zakelijke glasverzekering

De Allianz Glasverzekering vergoedt schade aan glas dat bedoeld is om licht door te laten in je bedrijfspand of bedrijfsruimte of de afsluiting daarvan. De Glasverzekering sluit naadloos aan op de 
Gebouwenverzekering
.
Wat kost de Gebouwenverzekering voor ZZP’ers?
Als ZZP’er kun je eenvoudig de kosten voor een glasverzekering berekenen. Je vult een aantal gegevens in en krijgt direct je premie te zien. Als deze je bevalt, kun je ook meteen een offerte aanvragen.
Wat kost de Gebouwenverzekering voor MKB’ers?
De premie voor de Allianz Glasverzekering is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld het aantal ruiten. Heb jij bijzonder glas? Dan kan de vervangingswaarde daarvan belang zijn. Ook je bedrijfsactiviteiten en de ligging van het gebouw kunnen de premie bepalen. Je kunt eenvoudig je premie berekenen via de bereken je premie button. Als de premie je bevalt, kun je direct een offerte aanvragen.
De lasverzekering vergoedt schade door glasbreuk en de kosten van noodvoorzieningen bij glasbreuk. Je kunt ook 24/7 hulp inschakelen na schade. 

Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij wel betalen. Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden
 • De glasverzekering vergoedt geen glasschade:

 • van leegstaande gebouwen
 • aan windschermen, in afscheidingen en in portieken en trappenhuizen
 • van bijzonder glas, tenzij dit uitdrukkelijk is meeverzekerd

Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen. Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden

Bijzonder glas is niet standaard verzekerd. Met bijzonder glas bedoelen we: 

 • glas van volglazen deuren en vitrines 
 • glas in lood, gebogen, bewerkt, gebrandschilderd, beletterd, gelaagd, geëtst gekleurd glas, hardglas ze spiegeldraadglas
Ja, we vergoeden de kosten van noodvoorzieningen en reparaties als je daarmee de schade beperkt of andere schade voorkomt.
Nee, dat kan niet. Je kunt de Glasverzekering alleen afsluiten als jij al een  Bedrijfsgebouwenverzekering of de Inventaris- en goederenverzekering heeft afgesloten.
Met de verzekeringskaart Glasverzekering zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is. Zo kun je onze Glasverzekering gemakkelijk vergelijken met die van andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.