Transport- en verblijfs­verzekering

  • Uitgebreide dekking
  • Tot 10% pakketkorting 
  • Snelle aanvraag
Een man zit in een auto achter het stuur
Als je als ondernemer deelneemt aan evenementen, beurzen, tentoonstellingen of exposities wil je geen risico lopen met je waardevolle spullen. Met de Transport- en verblijfsverzekering bescherm je je spullen tegen materiële schade en diefstal tijdens het transport en op locatie. Het gaat om spullen die bedoeld zijn voor het evenement, maar ook om kunstobjecten, muziekinstrumenten en licht- en geluidsapparatuur.
De Transport- en verblijfsverzekering is maatwerk. Er is dus geen standaard premie. Om de premie te bepalen voor de Transport- en verblijfsverzekering kijken we naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld naar de goederen of spullen die je wilt verzekeren. En de locaties waar je je spullen onderbrengt. En of je alleen het transport wilt verzekeren of ook het verblijf op de locatie. En dan heb je nog keuzes uit verschillende dekkingen. Zo kun je kiezen voor de extra ruime All Risk-verzekering of een verzekering voor een specifiek evenement. Wil je een indicatie van de premie? Of een offerte? Vraag het je adviseur. Of een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.
wat-kost-de-transport-en-verblijfsverzekering

De Transport- en verblijfsverzekering vergoedt materiële schade aan of verlies van de verzekerde goederen tijdens 

  • het transport  
  • het transport en verblijf op een locatie 

Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij betalen.

Wil je meer weten?  Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.

De Transport- en verblijfsverzekering vergoedt niet alle materiële schade aan of verlies van de verzekerde goederen. Zo betalen wij geen schade:

  • door eigen gebrek
  • door opzet en roekeloosheid

Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen.
Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden​.

Bij het aangaan van de Transport- en verblijfsverzekering bepaal je zelf in welke landen en op welke locaties de verzekering geldt. Hiervoor zijn geen echte grenzen. Gaat het om bepaalde evenementen, beurzen of tentoonstellingen? Dan omschrijven we die op de verzekeringspolis. Dat geldt ook voor het transport. Voor risicovolle landen kunnen we extra eisen stellen om  de verzekerde goederen te verzekeren. 
Het verzekerd bedrag voor de Transport- en verblijfsverzekering is het maximale bedrag dat wij vergoeden per vervoermiddel of per locatie. Wil je zeker zijn dat de te verzekeren goederen goed verzekerd zijn? Neem dan contact op met je adviseur. Of met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.