Transport eigen vervoer­verzekering

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Transport eigen vervoer­verzekering

Vervoert u regelmatig spullen met uw eigen auto’s? Dan kan een Transport eigen vervoerverzekering voor u handig zijn. Deze verzekering is bedoeld voor spullen die u met eigen vervoermiddelen vervoert, voor uw rekening en risico. Dat kunnen spullen zijn die u nodig heeft voor uw bedrijf, maar ook goederen die u verkoopt.
De Transport eigen vervoerverzekering baseren we op uw eigen situatie. We kijken bijvoorbeeld hoeveel vervoermiddelen u gebruikt en welke dat zijn. Uiteraard kiest u ook een verzekerd bedrag per vervoermiddel. En beveiligt u de auto? Dan geldt er bij diefstal een lager eigen risico. U betaalt wel altijd een minimale premie. Die is € 100,-. Wilt u weten wat de Transport eigen vervoerverzekering voor u kost? Vraag het een adviseur.
  • Schade tijdens het transport en verblijf van de verzekerde spullen. Maar alleen als die spullen in het vervoermiddel liggen dat op de polis staat.
  • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij betalen. Wilt u meer weten? Lees dan de  verzekeringsvoorwaarden. 
  • Lak- en krasschade.
     
  • Diefstal of kwaadwillige beschadiging zonder dat er aantoonbare sporen van braak aan het vervoermiddel zijn.
  • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen. Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden
Het standaard-dekkingsgebied is de Benelux en Duitsland. Maar u kunt dit gebied uitbreiden naar Europa.
Kiest u voor extra beveiliging dat minimaal voldoet aan de normen van SCM-/TNO-klasse 2 (alarmsysteem)? En beveiligt u de auto door te kiezen voor geblindeerde ramen in de laadbak en een metalen roosterwerk voor de ramen in de laadbak? Dan is uw eigen risico lager.
De dekking begint op het moment dat u de spullen oppakt om in uw vervoermiddel te plaatsen en te vervoeren. De dekking loopt door tijdens de periode dat de spullen zich in het vervoermiddel bevinden, tot het moment dat u de spullen lost op de daarvoor bestemde plaats. Als de spullen niet meer in het vervoermiddel liggen of daarbuiten worden gebruikt, is er geen dekking.
Aantal bestelauto's                       1
Dekking per auto                           € 4.000
Beveiliging                                       Geen
Premie per jaar                               € 111
Aantal bestelauto's                       3
Dekking per auto                           € 5.000
Beveiliging                                       Geen
Premie per jaar                               € 414
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Transport Eigen Vervoer verzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.