Transport eigen vervoer­

  • Uitgebreide dekking
  • Tot 10% pakketkorting 
  • Snelle aanvraag
Een man zit in een auto achter het stuur
Vervoer jij regelmatig spullen met jouw eigen auto’s? Dan kan een Transport eigen vervoerverzekering voor jou handig zijn. Deze verzekering is bedoeld voor spullen die jij met eigen vervoermiddelen vervoert, voor jouw rekening en risico. Dat kunnen spullen zijn die jij nodig hebt voor jouw bedrijf, maar ook goederen die jij verkoopt.
De Transport eigen vervoerverzekering is bedoeld voor het verzekeren van spullen die je voor jouw onderneming met eigen vervoersmiddelen vervoert. Dit is dan voor jouw rekening en risico. Om de premie te bepalen voor de Transport eigen vervoerverzekering kijken we naar verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, maar ook naar de beveiliging van de auto”. Je kunt eenvoudig je premie berekenen via de bereken je premie button. Als de premie je bevalt, kun je direct een offerte aanvragen.
wat-kost-de-transport-eigen-vervoerverzekering

De Transport eigen vervoerverzekering vergoedt materiële schade aan de verzekerde goederen inclusief verlies of diefstal tijdens het vervoer met je eigen auto.
Voor verzekerde zaken in open en huifaanhangers is geen diefstaldekking mogelijk.
Voor verzekerde zaken in gesloten aanhangers geldt een aparte regeling voor het diefstalrisico.

Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij betalen.
Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.

De Transport eigen vervoerverzekering vergoedt niet alle schade aan  de vervoerde goederen tijdens het vervoer. Zo vergoeden wij geen: 
  • lak- en krasschade
  • diefstal of kwaadwillige beschadiging zonder braaksporen aan je auto of bestelauto
  • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen.
    Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden
De Transport Eigen Vervoer verzekering is van kracht binnen de Europese Unie, Noorwegen, Liechtenstein, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland, tenzij anders op het polisblad is vermeld

Voor de Transport eigen vervoerverzekering geldt bij schade aan de verzekerde goederen een eigen risico van € 125,- per gebeurtenis. Ingeval van diefstal is dit eigen risico 10% van het verzekerd bedrag per vervoermiddel maar minimaal € 125,- per gebeurtenis. Je hebt bij diefstal geen verhoogd eigen risico als je auto goed is beveiligd:

  • met een SCM-/CCV-klasse 2 alarmsysteem en
  • met geblindeerde ramen in de laadruimte indien aanwezig.

Het eigen risico van € 125,- per gebeurtenis blijft bij diefstal wel van toepassing.

De dekking van de Transport eigen vervoerverzekering begint zodra je de  goederen oppakt om in je auto te plaatsen en te vervoeren en  loopt door zolang de  goederen in de auto zijn. De verzekeringsdekking stopt zodra je de  goederen uitlaadt op de plaats van bestemming. Er is dus geen dekking als de  goederen niet meer in de auto zijn. 
Misschien ook interessant
Naast de transport eigen vervoerverzekering heb je voor je bedrijf wellicht andere verzekeringen nodig. Bekijk het verzekeringenoverzicht of ontdek onze oplossingen specifiek voor de bouw of zakelijke dienstverlening.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.