Transport eigen vervoer­verzekering

  • Uitgebreide dekking
  • Tot 10% pakketkorting 
  • Snelle aanvraag

Transport eigen vervoerverzekering – veilig op weg met je  goederen en gereedschap

Vervoert u regelmatig spullen met uw eigen auto’s? Dan kan een Transport eigen vervoerverzekering voor u handig zijn. Deze verzekering is bedoeld voor spullen die u met eigen vervoermiddelen vervoert, voor uw rekening en risico. Dat kunnen spullen zijn die u nodig heeft voor uw bedrijf, maar ook goederen die u verkoopt.

Wat kost de Transport eigen vervoer­verzekering?

De Transport eigen vervoerverzekering is maatwerk. Er is dus geen standaard premie. Om de premie te bepalen voor de Transport eigen vervoerverzekering kijken we naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld naar je bedrijf en wagenpark. En naar het verzekerde bedrag. Maar ook naar de beveiliging van je auto’s. Hieronder vind je 2 premievoorbeelden. Wil je een indicatie van de premie? Of een offerte? Vraag het je adviseur. Of een dummy onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

De Transport eigen vervoerverzekering vergoedt  schade aan de verzekerde goederen inclusief verlies of diefstal tijdens het vervoer met je eigen auto. 

Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij betalen.
Wil je meer weten? Lees dan de  verzekeringsvoorwaarden.

De Transport eigen vervoerverzekering vergoedt niet alle schade aan  de vervoerde goederen tijdens het vervoer. Zo vergoeden wij geen: 
  • lak- en krasschade
  • diefstal of kwaadwillige beschadiging zonder braaksporen aan je auto of bestelauto
  • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen.
    Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden
De Transport eigen vervoerverzekering geldt standaard in de Benelux en Duitsland. Je kunt de verzekering uitbreiden naar andere landen binnen Europa.

Voor de Transport eigen vervoerverzekering geldt bij schade aan  de verzekerde goederen een eigen risico van € 125,- per gebeurtenis. Ingeval van diefstal  is dit eigen risico 10% van het verzekerd bedrag per vervoermiddel  maar minimaal € 125,- per gebeurtenis. Je hebt bij diefstal geen verhoogd eigen risico als je auto goed is beveiligd: 

  • met een SCM-/TNO-klasse 2 alarmsysteem en 
  • met geblindeerde ramen met anti-inbraak raamroosters in de laadbak.

Het eigen risico ad € 125,- per gebeurtenis blijft bij diefstal wel van toepassing.

De dekking van de Transport eigen vervoerverzekering begint zodra je de  goederen oppakt om in je auto te plaatsen en te vervoeren en  loopt door zolang de  goederen in de auto zijn. De verzekeringsdekking stopt zodra je de  goederen uitlaadt op de plaats van bestemming. Er is dus geen dekking als de  goederen niet meer in de auto zijn. 

Verzekeringskaart Transport eigen vervoerverzekering: dit is wel/niet verzekerd

Met de verzekeringskaart Transport eigen vervoerverzekering zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is. Zo kun je onze Transport eigen vervoerverzekering gemakkelijk vergelijken met die van andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.