Goederentransport­verzekering

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Zoek een adviseur

Goederentransport­verzekering

De Goederentransport­verzekering is een doorlopende verzekering voor de financiële gevolgen van verlies en beschadiging tijdens het vervoer. U kunt daarbij kiezen voor een werelddekking. Het maakt daarbij niet uit met welk vervoermiddel de spullen worden vervoerd. En ook niet of dat vervoermiddel van uzelf is of van iemand anders.
Hoeveel premie u betaalt voor de Goederentransport­verzekering, hangt van veel zaken af. Bijvoorbeeld het soort goederen dat u wilt verzekeren. Niet alle goederen zijn even gevoelig voor schade. Daarnaast kijken we naar de dekking die u kiest en de reizen die u wilt verzekeren. Omdat reizen naar bepaalde landen, door een minder goede infrastructuur, risicovoller is dan bijvoorbeeld transporten binnen Nederland. Wilt u weten wat de Goederentransport­verzekering voor u kost? Vraagt het een adviseur.
Zoek uw adviseur
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Goederentransport­verzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Bekijk de verzekeringskaart
Neem contact met ons op. 
Bekijk de contact mogelijkheden
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.
Zoek een adviseur