Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Auto met kapotte voorruit
Als jij een garagebedrijf heeft kan jij te maken krijgen met uiteenlopende schades. Omdat een van jouw motorrijtuigen schade heeft veroorzaakt bijvoorbeeld. Maar als werkgever kan er ook iets gebeuren met jouw werknemers. Naast de Garageverzekering kan jij bovendien kiezen voor een Collectieve cascoverzekering. Daarmee is schade aan jouw eigen motorrijtuigen en die in de handelsvoorraad verzekerd.
Voor een Garageverzekering geldt altijd een minimumpremie. Die hangt af van het soort bedrijf dat jij heeft: een garage of een autohandel. Daarnaast kijken we naar de omvang van jouw bedrijf en welke dekkingen jij hebt gekozen. Wil jij weten wat de Garageverzekering voor jou kost? Vraag het een adviseur.
wat-kost-de-garage­verzekering
 • De Garageverzekering is opgebouwd uit 2 modules: aansprakelijkheid en motorrijtuigen. Binnen de module aansprakelijkheid heb jij standaard een Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven. Daarmee is schade gedekt die jij of een van de andere verzekerden veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen of andere personen. Jij kunt deze module uitbreiden met een verzekering voor schade aan cliëntenvoertuigen.
 •  
 • De module motorrijtuigen bestaat uit 3 verschillende dekkingen: aansprakelijkheid voor motorrijtuigen, een schadeverzekering voor inzittenden en een verhaalsbijstandverzekering. Aansprakelijkheid voor motorrijtuigen is bedoeld voor schade die met of door een motorrijtuig veroorzaakt is. Deze verzekering kan jij uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden. Maar ook met een verhaalsbijstandverzekering.
 •  
 • Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
 •  
 • Daarnaast kan jij kiezen voor een Collectieve cascoverzekering. Daarmee ben jij verzekerd voor schade aan de motorrijtuigen zelf. De dekking geldt voor de handelsvoorraad, maar ook voor eigen motorrijtuigen.
 •  
 • Wil je meer weten over deze verzekering? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
 • De Garageverzekering bestaat uit verschillende onderdelen. Voor elk van de onderdelen geldt een specifieke dekking. En ook specifieke uitsluitingen. Maar in sommige situaties betalen wij nooit. Bijvoorbeeld als jij de schade met opzet veroorzaakt. Of als jij werkzaamheden die niet goed zijn uitgevoerd opnieuw moet doen.
 •  
 • Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden van de Garageverzekering en de Collectieve cascoverzekering.
​​​​Op jouw polisblad staat of er een no-claimregeling geldt. Het kortingspercentage wordt jaarlijks vastgesteld en kan 0% of 30% zijn. Niet alle schades hebben invloed op de korting. Bijvoorbeeld als wij een schade kunnen verhalen op een ander.
​​​​​De Garageverzekering is bedoeld voor garage- en autobedrijven. Maar ook voor bedrijven die daaraan gerelateerd zijn, bijvoorbeeld een autoschadeherstelbedrijf.

Met de Garageverzekering heb jij altijd een Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven. Jij kan daarnaast kiezen voor aanvullende dekkingen:
 

 • Cliëntenvoertuigen; voor schade aan of verlies van voertuigen van jouw klanten, maar alleen als het voertuig op dat moment aan jou was toevertrouwd.
 • Aansprakelijkheid motorrijtuigen; dit is een verzekering voor schade met of door een van jouw motorvoertuigen, een WAM-verzekering.
 • Schadeverzekering voor inzittenden; raakt uw auto betrokken bij een ongeval en is er sprake van letsel en/of overlijden? Dan vergoedt deze verzekering deze schade, ook van de bestuurder. Niet alleen letselschade, maar ook schade aan spullen.
 • Verhaalsrechtsbijstand; Heb jij schade door een ongeluk met jouw auto en wordt dit ongeluk veroorzaakt door een oorzaak van buitenaf? Dan helpt deze verzekering jou om de schade betaald te krijgen door de veroorzaker van de schade.
 • Collectieve cascoverzekering; deze verzekering is bedoeld voor schade aan jouw eigen motorrijtuigen en die in de handelsvoorraad.

Voor het aan- en afmelden van kentekens kan jij gebruik maken van Allianz Verkeersplein. Daarvoor heb jij van ons een e-mail ontvangen met een account.

Ben jij jouw inloggegevens kwijt? Neem dan contact op met jouw adviseur.

Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.