Garageverzekering

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Garageverzekering

Als u een garagebedrijf heeft kunt u te maken krijgen met uiteenlopende schades. Omdat een van uw motorrijtuigen schade heeft veroorzaakt bijvoorbeeld. Maar als werkgever kan er ook iets gebeuren met uw werknemers. Naast de Garageverzekering kunt u bovendien kiezen voor een Collectieve cascoverzekering. Daarmee is schade aan uw eigen motorrijtuigen en die in de handelsvoorraad verzekerd.
Voor een Garageverzekering geldt altijd een minimumpremie. Die hangt af van het soort bedrijf dat u heeft: een garage of een autohandel. Daarnaast kijken we naar de omvang van uw bedrijf en welke dekkingen u heeft gekozen. Wilt u weten wat de Garageverzekering voor u kost? Vraag het een adviseur.
 • De Garageverzekering is opgebouwd uit 2 modules: aansprakelijkheid en motorrijtuigen. Binnen de module aansprakelijkheid heeft u standaard een Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven. Daarmee is schade gedekt die u of een van de andere verzekerden veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen of andere personen. U kunt deze module uitbreiden met een verzekering voor schade aan cliëntenvoertuigen.
 •  
 • De module motorrijtuigen bestaat uit 3 verschillende dekkingen: aansprakelijkheid voor motorrijtuigen, een schadeverzekering voor inzittenden en een verhaalsbijstandverzekering. Aansprakelijkheid voor motorrijtuigen is bedoeld voor schade die met of door een motorrijtuig veroorzaakt is. Deze verzekering kunt u uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden. Maar ook met een verhaalsbijstandverzekering.
 •  
 • Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
 •  
 • Daarnaast kunt u kiezen voor een Collectieve cascoverzekering. Daarmee bent u verzekerd voor schade aan de motorrijtuigen zelf. De dekking geldt voor de handelsvoorraad, maar ook voor eigen motorrijtuigen.
 •  
 • Wilt u meer weten over deze verzekering? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
 • De Garageverzekering bestaat uit verschillende onderdelen. Voor elk van de onderdelen geldt een specifieke dekking. En ook specifieke uitsluitingen. Maar in sommige situaties betalen wij nooit. Bijvoorbeeld als u de schade met opzet veroorzaakt. Of als u werkzaamheden die niet goed zijn uitgevoerd opnieuw moet doen.
 •  
 • Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden van de Garageverzekering en de Collectieve cascoverzekering.
​​​​Op uw polisblad staat of er een no-claimregeling geldt. Het kortingspercentage wordt jaarlijks vastgesteld en kan 0% of 30% zijn. Niet alle schades hebben invloed op de korting. Bijvoorbeeld als wij een schade kunnen verhalen op een ander.
​​​​​De Garageverzekering is bedoeld voor garage- en autobedrijven. Maar ook voor bedrijven die daaraan gerelateerd zijn, bijvoorbeeld een autoschadeherstelbedrijf.

Met de Garageverzekering heeft u altijd een Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven. U kunt daarnaast kiezen voor aanvullende dekkingen:
 

 • Cliëntenvoertuigen; voor schade aan of verlies van voertuigen van uw klanten, maar alleen als het voertuig op dat moment aan u was toevertrouwd.
 • Aansprakelijkheid motorrijtuigen; dit is een verzekering voor schade met of door een van uw motorvoertuigen, een WAM-verzekering.
 • Schadeverzekering voor inzittenden; raakt uw auto betrokken bij een ongeval en is er sprake van letsel en/of overlijden? Dan vergoedt deze verzekering deze schade, ook van de bestuurder. Niet alleen letselschade, maar ook schade aan spullen.
 • Verhaalsrechtsbijstand; Heeft u schade door een ongeluk met uw auto en wordt dit ongeluk veroorzaakt door een oorzaak van buitenaf? Dan helpt deze verzekering u om de schade betaald te krijgen door de veroorzaker van de schade.
 • Collectieve cascoverzekering; deze verzekering is bedoeld voor schade aan uw eigen motorrijtuigen en die in de handelsvoorraad.

Voor het aan- en afmelden van kentekens kunt u gebruik maken van Allianz Verkeersplein. Daarvoor heeft u van ons een e-mail ontvangen met een account.

Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact op met uw adviseur.

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Garageverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.