Verzeker uzelf tegen uitschieters in de verzuimkosten

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss

De Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss is de verzuimverzekering waarmee u zich verzekert tegen uitschieters in uw verzuimkosten. Het is een goed alternatief voor de Allianz Verzuimverzekering als u voldoende reserves heeft voor het gebruikelijke ziekteverzuim, een loonsom van minimaal € 750.000,- én meer dan 25 werknemers. Als u voor deze verzekering kiest, kiest u voor een eigen risico in de vorm van een vastgesteld bedrag.
Allianz bepaalt de premie onder meer op basis van het eigen risico dat u afspreekt, de omvang van uw onderneming, de verzuimhistorie en de totale loonsom en de branche waarin u actief bent. Uiteraard bepalen ook uw persoonlijke keuzes en extra dekkingen een rol in de premiehoogte. Wilt u weten wat de Verzuimverzekering Stop-Loss voor u kost? Vraag het een adviseur.
De Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss is de verzekering voor bedrijven die alleen uitschieters in ziekteverzuim willen verzekeren. Voor de Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss gaat u uit van een bepaald percentage ziekteverzuim dat u zelf draagt. Komt het verzuim boven dat percentage uit, dan vergoedt Allianz deze extra kosten. U weet dus precies wat uw maximale verzuimkosten per jaar zijn. En u bent nooit meer kwijt dan het vastgestelde percentage ziekteverzuim plus de premie die u voor de verzekering betaalt. 
U bepaalt vooraf tot welk bedrag u de verzuimkosten zelf draagt. Dat bedrag is minimaal het gewogen gemiddelde van de verzuimkosten over de afgelopen drie jaar en maximaal 150% van dit gemiddelde. De verzuimkosten boven dit eigen risico zijn voor rekening van Allianz.

De Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss biedt u:

  • zekerheid bij uitschieters in verzuim
  • verzekering voor alle werknemers tot 67 jaar

U kunt de Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss afstemmen op uw voorkeuren. U kunt daarbij kiezen voor:

  • een dekking van de werkgeverslasten tot 10%, 15%, 20% of 25%
  • vergoeding voor rechtsbijstand zodat u loonschade kunt verhalen
  • dekking van alleen het eerste ziektejaar óf van het eerste én tweede ziektejaar
  • dekkingspercentages in het eerste en tweede ziektejaar van 70%, 80%, 90% of 100%
  • een hoger eigen risico: 150% x (gewogen gemiddelde verzuimkosten van de afgelopen 3 jaar)
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Verzuimverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.