Verzeker jezelf tegen uitschieters in de verzuimkosten

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss

De Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss is de verzuimverzekering waarmee jij je verzekert tegen uitschieters in jouw verzuimkosten. Het is een goed alternatief voor de Allianz Verzuimverzekering als jij voldoende reserves heeft voor het gebruikelijke ziekteverzuim, een loonsom van minimaal € 750.000,- én meer dan 25 werknemers. Als jij voor deze verzekering kiest, kies jij voor een eigen risico in de vorm van een vastgesteld bedrag.
Allianz bepaalt de premie onder meer op basis van het eigen risico dat jij afspreekt, de omvang van jouw onderneming, de verzuimhistorie en de totale loonsom en de branche waarin jij actief bent. Uiteraard bepalen ook jouw persoonlijke keuzes en extra dekkingen een rol in de premiehoogte. Wil jij weten wat de Verzuimverzekering Stop-Loss voor jou kost? Vraag het een adviseur.
De Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss is de verzekering voor bedrijven die alleen uitschieters in ziekteverzuim willen verzekeren. Voor de Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss gaat jij uit van een bepaald percentage ziekteverzuim dat jij zelf draagt. Komt het verzuim boven dat percentage uit, dan vergoedt Allianz deze extra kosten. Jij weet dus precies wat jouw maximale verzuimkosten per jaar zijn. En jij bent nooit meer kwijt dan het vastgestelde percentage ziekteverzuim plus de premie die jij voor de verzekering betaalt. 
Jij bepaalt vooraf tot welk bedrag jij de verzuimkosten zelf draagt. Dat bedrag is minimaal het gewogen gemiddelde van de verzuimkosten over de afgelopen drie jaar en maximaal 150% van dit gemiddelde. De verzuimkosten boven dit eigen risico zijn voor rekening van Allianz.

De Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss biedt jou:

  • zekerheid bij uitschieters in verzuim
  • verzekering voor alle werknemers tot 67 jaar

Jij kunt de Allianz Verzuimverzekering Stop-Loss afstemmen op jouw voorkeuren. Jij kunt daarbij kiezen voor:

  • een dekking van de werkgeverslasten tot 10%, 15%, 20% of 25%
  • vergoeding voor rechtsbijstand zodat jij loonschade kunt verhalen
  • dekking van alleen het eerste ziektejaar óf van het eerste én tweede ziektejaar
  • dekkingspercentages in het eerste en tweede ziektejaar van 70%, 80%, 90% of 100%
  • een hoger eigen risico: 150% x (gewogen gemiddelde verzuimkosten van de afgelopen 3 jaar)
Met de verzekeringskaart kan jij in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt jou de Verzuimverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Wil je contact met ons? Via de chat krijg je het snelst je antwoord. Wil je toch liever telefonisch een medewerker spreken? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.