Verzeker de kosten van verzuim

 

Afsluitbaar via een adviseur

 

Verzuimverzekering conventioneel

Wanneer een werknemer zich ziek meldt, krabt menig ondernemer zich achter de oren. Als werkgever bent u namelijk verplicht om de eerste 2 jaar minimaal 70% van het loon door te betalen. Dat kan natuurlijk flink in de kosten lopen, vooral omdat uw werknemer niet aan het werk is. Verzuim is dus iets waar u zich als werkgever tegen wilt indekken. De Allianz Verzuimverzekering Conventioneel neemt de kosten van het verzuim van u over en ondersteunt u met doelgerichte activiteiten op het gebied van arbodienstverlening.
Allianz bepaalt de premie onder meer op basis van het eigen risico dat u afspreekt, de omvang van uw onderneming, de verzuimhistorie en de totale loonsom en de branche waarin u actief bent. Uiteraard bepalen ook uw persoonlijke keuzes en extra dekkingen een rol in de premiehoogte. Wilt u weten wat een Verzuimverzekering Conventioneel voor u kost? Vraag het een adviseur.
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Verzuimverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.