aov-summum-allianz

Summum AOV

✔ Voor zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening of met een medisch beroep
✔ Verzekerd bedrag tot maximaal € 250.000
✔ Aanvullende kostendekking mogelijk
✔ Af te sluiten via je adviseur

Allianz Summum AOV

Met onze Allianz Summum AOV verzeker je je van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid door ziekte, een ongeval of orgaandonatie. Tot de eindleeftijd die je kiest. Ook is het mogelijk om een aanvullende kostendekking af te sluiten. Met deze kostendekking kun je jouw vaste bedrijfskosten (zoals bijvoorbeeld huur of personeelskosten) betalen als je arbeidsongeschikt wordt.
 •  
 • Verzekerd op basis van Beroepsarbeidsongeschiktheid. Als je arbeidsongeschikt raakt kijken we alleen naar je eigen beroep. Als je jouw beroep niet (volledig) meer kunt uitoefenen, ontvang je van ons een uitkering.
 • Duidelijkheid over je uitkering. De uitkering hangt alleen af van het percentage dat je arbeidsongeschikt bent geworden. Jouw inkomen hoeft niet te zijn gedaald. Vooraf spreken we het bedrag af dat je krijgt bij arbeidsongeschiktheid. Dit noemen we een sommenverzekering.
 • Hoge verzekerde bedragen mogelijk. Bij de Allianz Summum AOV mag je het eerste jaar maximaal 90% van je inkomen verzekeren. Daarna mag je maximaal 80% van je inkomen verzekeren. Met een maximum van € 250.000.
 • Het is mogelijk om een aanvullende kostendekking af te sluiten. Met deze kostendekking kun je jouw vaste bedrijfskosten (zoals bijvoorbeeld huur of personeelskosten) betalen als je arbeidsongeschikt wordt.
 • Aantrekkelijke korting in de eerste 3 jaar
 • Je kunt het verzekerd bedrag jaarlijks met maximaal 15% aanpassen, zonder nieuwe gezondheidsverklaring. Zo groeit je AOV mee met je persoonlijke situatie.
 • Een tijdelijke uitkering bij zwangerschap en adoptie.
 • Je mag regelmatig je gezondheid laten onderzoeken op onze kosten.
 • We zijn er voor je als het nodig is. Onze arbeidsdeskundigen, bedrijfskundigen en andere specialisten helpen je met je herstel.
 • En we helpen je mentaal fit en gezond te blijven. Jij en je gezin kunnen 24/7 gratis en vertrouwelijk gebruik maken van de diensten van MentaVitalis.
 • Gratis voorlopige dekkingtijdens de aanvraag van je AOV bij een ongeval.
 • In de brochure van de Allianz Summum AOV vind je alles wat je wilt weten over de Allianz Summum AOV. Kijk ook eens naar de andere documenten en informatie onderaan deze pagina.

De Allianz Summum Arbeidsongeschiktheidsverzekering is geschikt voor zelfstandig ondernemers werkzaam in de zakelijke dienstverlening (bijvoorbeeld (register)accountant, notaris, belastingadviseur/consulent, financieel planner, advocaat, controller, organisatieadviseur) of met een medisch beroep. Met de Allianz Summum AOV kies je voor een uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Ben je zelfstandig ondernemer of DGA met een licht of zwaarder fysiek belastend beroep? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze Allianz Absoluut AOV. Deze AOV biedt net als de Allianz Summum AOV een uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijke premie en is geschikt voor bijna alle beroepen.

past-de-allianz-summum-aov
wat-kost-een-summum-aov
Je kunt de Allianz Summum AOV aanpassen aan jouw persoonlijke situatie en wensen. Deze keuzes hebben invloed op de premie die je betaalt. Maar wist je ook dat je in de meeste gevallen de
premie van je AOV kunt aftrekken
 van je inkomstenbelasting?
Leeftijd                           32 jaar
Inkomen                         € 150.000            
Verzekerd bedrag       € 100.000
Eindleeftijd                   68 jaar
Eigenrisicotermijn       30 dagen
Premie bruto* p/m      € 228,72 
Premie bruto* p/j        € 2.744,64
Leeftijd                           47 jaar
Inkomen                         € 80.000            
Verzekerd bedrag       € 64.000
Eindleeftijd                   68 jaar
Eigenrisicotermijn       30 dagen
Premie bruto* p/m      € 356,98
Premie bruto* p/j        € 4.283,70
*Dit is de bruto premie. De premie voor de AOV is in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar

Je kunt de Allianz Summum AOV via een adviseur aanvragen. De adviseur kijkt goed welke AOV het beste past bij jouw situatie, mogelijkheden en wensen. Daar rekent hij wel advieskosten voor.

Wil je in contact worden gebracht met een onafhankelijk adviseur? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur via 088-577 6850. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar 
[email protected] 
.

Sluit je liever een AOV af zonder advies en past dit bij jouw persoonlijke situatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de 
Allianz Absoluut AOV.

Je krijgt een uitkering in de volgende gevallen:

●        Je wordt ziek en kunt daardoor niet werken.

●        Je krijgt een ongeluk en loopt letsel op. Door dit letsel kun je niet werken.

●        Je raakt geblesseerd tijdens het sporten en kunt hierdoor niet werken.

●        Je bent zwanger en neemt zwangerschapsverlof.

●        Je hebt last van je rug en je kunt niet een hele dag werken.

●        Je wordt opgenomen in het ziekenhuis.

●        Je bent arbeidsongeschikt en hebt ondersteuning nodig om weer aan het werk te kunnen.

Wil je meer weten over wanneer wij uitkeren en wanneer niet? Lees dan de voorwaarden van de Allianz Summum Arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Je krijgt bijvoorbeeld geen uitkering in de volgende gevallen:

●        Je hebt nog last van een blessure, maar medisch gezien staat niets werken in de weg.

●        Je bent minder dan 25% arbeidsongeschikt.

●        Je gaat (fulltime) in loondienst en meldt dit niet aan ons.

●        Je hebt verkeerde informatie gegeven aan ons.

●        Je bent gedetineerd.

●        Je gaat naar oorlogsgebied of een land waarvoor een negatief reisadvies is afgegeven en raakt daar gewond.

Wil je meer weten over wanneer wij uitkeren en wanneer niet? Lees dan de voorwaarden van de Allianz Summum Arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Het is mogelijk om een aanvullende kostendekking af te sluiten bij de Allianz Summum Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Met deze kostendekking kun je jouw vaste bedrijfskosten (zoals bijvoorbeeld huur of personeelskosten) betalen als je arbeidsongeschikt wordt. Je kiest voor een uitkering van een of twee jaar. Je kunt maximaal 50% van het eerstejaars verzekerde bedrag verzekeren. En het bedrag van de aanvullende kostendekking mag niet meer zijn dan € 50.000.
Bij de Allianz Summum AOV mag je het eerste jaar maximaal 90% van je inkomen verzekeren. Daarna mag je maximaal 80% van je inkomen verzekeren. Met een maximum van € 250.000.
De kosten van de Allianz Summum AOV hangen voor een deel af van de keuzes die je zelf maakt. Zoals het verzekerde bedrag, de looptijd en het eigen risico. Maar ook of je een aanvullende kostendekking wilt meeverzekeren of niet. Jouw keuzes bepalen dus ook hoeveel premie je betaalt.
Je kunt de premie per maand, kwartaal, halfjaar of jaar betalen.  
Lees hier
 alle informatie over onze verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Met de verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is. Zo kun je de Allianz Summum AOV gemakkelijk vergelijken met andere AOV’s. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.