En wil je contact met ons opnemen? Bekijk de onderwerpen.

De medische beoordeling kan worden gedaan door Allianz of bij Sedgwick. U ontvangt hierover altijd een bericht. Daarin staat waar het medische dossier in behandeling genomen is. Als u een algemene vraag heeft kunt u altijd Allianz bellen. 

Scroll horizontaal om meer te zien

Soort Wanneer kan je van ons een reactie verwachten?
1e technische beoordeling na ontvangst aanvraag 5 werkdagen
1e medische beoordeling na ontvangst van de antwoorden op de gezondheidsvragen 5 werkdagen
Wijzigingen op een bestaande verzekering 5 werkdagen
Herbeoordeling/medische beoordeling wijziging bestaande verzekering 5 werkdagen

Als u uw AOV wilt opzeggen dan ontvangen wij graag van u een (e-mail)bericht waarin u aangeeft uw AOV op te willen zeggen. Geef in dit bericht ook de gewenste opzeggingsdatum aan en als u wilt de reden van uw opzegging. Als u een adviseur heeft dan mag uw adviseur uw e-mail ook aan ons doorsturen. Ons e-mailadres is: [email protected]. Wilt u uw polisnummer vermelden in uw e-mail? Heeft u uw polisnummer niet bij de hand, vermeld dan uw naam en adresgegevens.

Wij stoppen de verzekering dan per de datum dat wij uw(e-mail)bericht hebben ontvangen. Vraagt u ons om de verzekering op een later moment te stoppen? Dan stoppen wij de verzekering op de datum die u in uw brief of e-mail noemt. Het kan zijn dat er nog een incasso plaatsvindt. Als u te veel heeft betaald, dan storten wij dit aan u terug.

Als u een wijziging wilt doorgeven voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, stuur dan een (e-mail)bericht naar [email protected] met hierin de gewenste wijziging. Als wij extra informatie of documenten van u nodig hebben of er is een aanvullende medische beoordeling nodig, dan laten wij dit u binnen 5 werkdagen weten. Wilt u liever eerst een offerte, geef dit dan aan in uw  e-mail.
Heeft u al een AOV en wilt u deze oversluiten? Dan kunt u uw adviseur vragen om dit voor u te regelen. Ook kunt u contact opnemen met onze afdeling Salesdesk. Zij helpen u graag. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur via 088-577 6850. 
Wat naar om te horen dat u arbeidsongeschikt bent geraakt. Om uw melding in behandeling te kunnen nemen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Deze kunt u op dit formulier invullen. Meer informatie over uw arbeidsongeschiktheid en de vervolgstappen vindt u hier.
Heeft u een Allianz Absoluut AOV, een Allianz Essentie AOV, een Allianz Fundament AOV of een Allianz Maatwerk AOV, dan kunt u anoniem en zonder kosten gebruik maken van 8 uur coaching per jaar bij MentaVitalis. Wilt u gebruik maken van de diensten van MentaVitalis? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar  www.mentavitalis.nl/allianz.