En wil je contact met ons opnemen?
Bekijk de onderwerpen, zodat je direct bij de juiste persoon terecht komt.

De medische beoordeling kan worden gedaan door Allianz of bij Sedgwick. Jij ontvangt hierover altijd een bericht. Daarin staat waar het medische dossier in behandeling genomen is. Als jij een algemene vraag hebt kan jij altijd Allianz bellen. 

Scroll horizontaal om meer te zien

Soort Wanneer kan je van ons een reactie verwachten?
1e technische beoordeling na ontvangst aanvraag 5 werkdagen
1e medische beoordeling na ontvangst van de antwoorden op de gezondheidsvragen 5 werkdagen
Wijzigingen op een bestaande verzekering 5 werkdagen
Herbeoordeling/medische beoordeling wijziging bestaande verzekering 5 werkdagen

Als jij jouw AOV wilt opzeggen dan ontvangen wij graag van jij een (e-mail)bericht waarin jij aangeeft jouw AOV op te willen zeggen. Geef in dit bericht ook de gewenste opzeggingsdatum aan en als jij wilt de reden van jouw opzegging. Als jij een adviseur heeft dan mag jouw adviseur jouw e-mail ook aan ons doorsturen. Ons e-mailadres is: [email protected]. Wil jij jouw polisnummer vermelden in jouw e-mail? Heb jij jouw polisnummer niet bij de hand, vermeld dan jouw naam en adresgegevens.

Wij stoppen de verzekering dan per de datum dat wij uw(e-mail)bericht hebben ontvangen. Vraagt jij ons om de verzekering op een later moment te stoppen? Dan stoppen wij de verzekering op de datum die jij in jouw brief of e-mail noemt. Het kan zijn dat er nog een incasso plaatsvindt. Als jij te veel heeft betaald, dan storten wij dit aan jij terug.

Als jij een wijziging wilt doorgeven voor jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering, stuur dan een (e-mail)bericht naar [email protected] met hierin de gewenste wijziging. Als wij extra informatie of documenten van jij nodig hebben of er is een aanvullende medische beoordeling nodig, dan laten wij dit jij binnen 5 werkdagen weten. Wil jij liever eerst een offerte, geef dit dan aan in jouw  e-mail.
Heb jij al een AOV en wil jij deze oversluiten? Dan kan jij jouw adviseur vragen om dit voor jou te regelen. Ook kan jij contact opnemen met onze afdeling Salesdesk. Zij helpen jou graag. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur via 088-577 6850. 
Wat naar om te horen dat jij arbeidsongeschikt bent geraakt. Om jouw melding in behandeling te kunnen nemen hebben wij een aantal gegevens van jou nodig. Deze kan jij op dit formulier invullen. Meer informatie over uw arbeidsongeschiktheid en de vervolgstappen vindt je hier.
Heb jij een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Allianz, dan kan jij anoniem en zonder kosten gebruik maken van 8 uur coaching per jaar bij MentaVitalis. Wil jij gebruik maken van de diensten van MentaVitalis? Of wil jij meer informatie?  Ga dan naar  www.mentavitalis.nl/allianz.