Ondersteuning door MentaVitalis

Samen met MentaVitalis ondersteunen we u in het optimaliseren van uw werkplezier. Als zelfstandig ondernemer heeft u lef, neemt risico en wordt daar sterker van. Ondernemen is topsport. Maar als u even vast loopt, dan is MentaVitalis er voor u met persoonlijke aandacht en ondersteuning.
MentaVitalis is een onafhankelijke coaching- en counselingsdienst met 15 jaar ervaring in het bieden van psychische ondersteuning en het voorkomen van burn-out. Zij beschikken over een netwerk van 140 vakkundige coaches en psychologen door heel Nederland. Zo is er altijd passende ondersteuning beschikbaar bij u in de buurt.

Heeft u een Allianz Absoluut AOV , een Allianz Essentie AOV, een Allianz Fundament AOV of een Allianz Maatwerk AOV, dan kunt u zonder kosten gebruik maken van de diensten van MentaVitalis. Deze bestaan uit:

  • 24-uurs aanspreekpunt telefonisch en online
  • Telefonische coaching
  • Online coaching
  • Face-to-face coaching
  • Teamcoaching

Wij ontvangen geen informatie over de inhoud van het contact dat u met MentaVitalis heeft.

Meer dan de helft van het ziekteverzuim in Nederland wordt veroorzaakt door psychische klachten, zoals burn-out, depressie, extreme vermoeidheid en spanningsklachten. MentaVitalis ziet veel stress in het leven van zelfstandig ondernemers. Zowel zakelijk als privé staan zij in toenemende mate onder druk. Signalen die wijzen op dreigende uitval door psychische oorzaken worden veelal niet, of te laat herkend. Merkt u dat u vast loopt? Schroom niet om contact op te nemen met MentaVitalis. Zij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u. Samen met MentaVitalis zorgen we er voor dat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen!

Website: www.mentavitalis.nl/contact-opnemen-met-mentavitalis/

Telefoon: 088 22 44 668

Mail: [email protected]