Elektronica Maatwerk­verzeker­ing

 

Vraag een offerte aan via een adviseur

 

Elektronica Maatwerk­verzeker­ing

In uw bedrijf maakt u vaak gebruik van elektronica bedoeld voor uw administratie, communicatie maar ook voor het uitvoeren van de productie. Maar bij beschadiging of diefstal kunnen de gevolgen groot zijn. Niet alleen de materiële schade maar ook de extra kosten om vervangende apparatuur aan te schaffen / te huren en het reconstrueren van de data kunnen enorm zijn. Met de Allianz Elektronica Maatwerkverzekering zorgen wij niet alleen voor uw computerapparatuur een passende oplossing maar ook voor elektronica die nodig zijn voor het productieproces. Een verzekering die u kunt aanpassen aan uw wensen met extra dekkingen zoals ook het transportrisico voor mobiele elektronica.
De Elektronica Maatwerkverzekering is volledig aan te passen aan uw situatie. Voor de premie en de mogelijkheden kijken we naar de apparatuur die u wilt verzekeren, maar ook naar de dekking. En in hoeverre er bijvoorbeeld uitwijkmogelijkheden zijn bij schade. Ook de keuzes die u maakt voor bijvoorbeeld de dekking bepalen de premie. Wilt u weten wat de Elektronica Maatwerkverzekering voor u kost? Vraag het een adviseur.
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Electronicaverzekering Maatwerk van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.