Kantoor- en winkelelektronica­verzekering


Vraag een offerte aan via een adviseur
 
kantoor-en-winkel­elektronica­verzekering
In jouw bedrijf gebruikt jij allerlei elektronica. Computers, maar bijvoorbeeld ook een telefooncentrale of kassasysteem. Met een kantoor- en winkelelektronicaverzekering krijg jij een vergoeding bij materiële schade aan deze apparatuur. Maar bijvoorbeeld ook voor de extra kosten als jij tijdelijk vervangende apparatuur huurt.
De premie voor de Allianz kantoor- en winkel­elektronica­verzekering is afhankelijk van meerdere factoren. Je kunt eenvoudig je premie berekenen via de bereken je premie button. Als de premie je bevalt, kun je direct een offerte aanvragen.
wat-kost-de-kantoor-en-winkel­elektronica­verzekering
 • Materiële schade.
 • Schade door brand of storm is verzekerd. Dit geldt ook voor gestolen apparatuur. Er moeten dan wel sporen van braak aan de buitenkant van het gebouw zijn.
 • ​Schade door eigen gebrek.
 • Is de schade een gevolg van een eigen gebrek, zoals een constructie-, materieel- of fabricagefout? Dan is die schade ook verzekerd. Het eigen gebrek zelf is niet verzekerd.
 • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij betalen. Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
 • Schade als er geen onderhoudscontract is. Elektronica kan kwetsbaar zijn en vraagt onderhoud. Daarom vragen wij jou om voor de verzekerde spullen een onderhoudscontract af te sluiten.
 •  Kosten voor het vervangen van onderdelen.
  Vervang jij losse en verwisselbare onderdelen zoals cartridges en toners? Dan is dat niet verzekerd.
 • Verlies van data.
  Schade aan of verlies van data op informatiedragers is niet verzekerd. Tenzij wij dat met jou hebben afgesproken. Dan staat dat op jouw polis.
 • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen. Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
Het is mogelijk om mobiele apparatuur zoals een laptop of beamer mee te verzekeren. Daarmee is schade tijdens transport verzekerd. 
Dat zijn reconstructiekosten. Deze kosten zijn ook verzekerd. Jij kunt daarmee de programmatuur en data herstellen. En heb jij in de tussentijd vervangende apparatuur nodig? Dan is dat ook verzekerd.
Elektronica is niet alleen jouw computer en de systemen die daarop draaien. Het gaat ook om de randapparatuur zoals een printer. Maar vergeet ook niet de telefooninstallatie, een kopieerapparatuur of een brandmeldinstallatie. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.