Kantoor- en winkel­elektronica­verzekering


Vraag een offerte aan via een adviseur
 

Kantoor- en winkel­elektronica­verzekering

In uw bedrijf gebruikt u allerlei elektronica. Computers, maar bijvoorbeeld ook een telefooncentrale of kassasysteem. Met een kantoor- en winkelelektronicaverzekering krijgt u een vergoeding bij materiële schade aan deze apparatuur. Maar bijvoorbeeld ook voor de extra kosten als u tijdelijk vervangende apparatuur huurt.
Bent u zzp'er?
U kunt hieronder een premie berekenen en een offerte aanvragen. Een financieel adviseur neemt de aanvraag met u door, zodat deze helemaal op uw situatie is afgestemd.
Bent u mkb'er?
U kunt een offerte aanvragen via een financieel adviseur. Zoek hieronder een adviseur bij u in de buurt.
 • Materiële schade.
 • Schade door brand of storm is verzekerd. Dit geldt ook voor gestolen apparatuur. Er moeten dan wel sporen van braak aan de buitenkant van het gebouw zijn.
 • ​Schade door eigen gebrek.
 • Is de schade een gevolg van een eigen gebrek, zoals een constructie-, materieel- of fabricagefout? Dan is die schade ook verzekerd. Het eigen gebrek zelf is niet verzekerd.
 • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij betalen. Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
 • Schade als er geen onderhoudscontract is. Elektronica kan kwetsbaar zijn en vraagt onderhoud. Daarom vragen wij u om voor de verzekerde spullen een onderhoudscontract af te sluiten.
 •  Kosten voor het vervangen van onderdelen.
  Vervangt u losse en verwisselbare onderdelen zoals cartridges en toners? Dan is dat niet verzekerd.
 • Verlies van data.
  Schade aan of verlies van data op informatiedragers is niet verzekerd. Tenzij wij dat met u hebben afgesproken. Dan staat dat op uw polis.
 • Dit zijn de belangrijkste situaties waarin wij niet betalen. Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
Het is mogelijk om mobiele apparatuur zoals een laptop of beamer mee te verzekeren. Daarmee is schade tijdens transport verzekerd. 
Dat zijn reconstructiekosten. Deze kosten zijn ook verzekerd. U kunt daarmee de programmatuur en data herstellen. En heeft u in de tussentijd vervangende apparatuur nodig? Dan is dat ook verzekerd.
Elektronica is niet alleen uw computer en de systemen die daarop draaien. Het gaat ook om de randapparatuur zoals een printer. Maar vergeet ook niet de telefooninstallatie, een kopieerapparatuur of een brandmeldinstallatie. 
Winkelelektronica                          Aanwezig
Mobiele apparatuur                      Geen
Verzekerd bedrag                          € 5.000
Premie per jaar                               € 94
Winkelelektronica                          Aanwezig
Mobiele apparatuur                      Geen
Verzekerd bedrag                          € 10.000
Premie per jaar                               € 144
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Elektronicaverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.