Bedrijvenpakket zzp

Als zelfstandig ondernemer wilt u zelf keuzes maken. Ook als het gaat om risico’s nemen. Maar ook hoe u met deze risico’s omgaat. Of u ze wilt verzekeren of niet. Met het Bedrijvenpakket zzp van Allianz heeft u één oplossing die u kunt afstemmen op uw eigen situatie.
Bovendien krijgt u jaarlijks een overzicht van de belangrijkste verzekeringsgegevens. Zodat u kunt bekijken of dit nog past bij uw situatie. En u profiteert van een pakketkorting die op kan lopen tot 10%.

Veelgestelde vragen

In het pakket dat u samenstelt zitten verschillende verzekeringen. Voor veel verzekeringen kunt u ook nog verschillende aanvullingen kiezen. Bij de verzekeringen zelf leest u wat wij wel en niet vergoeden.

Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. Of vraag uw adviseur om meer informatie.

Voor u besluit welke verzekeringen bij u passen is het belangrijk dat u bekijkt welke risico’s u loopt. Bijvoorbeeld voor het gebouw waarin u werkt en de spullen die u gebruikt. Maar ook voor schade die u toebrengt aan anderen. Daarvoor heeft u bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering nodig. U brengt de verzekeringen die u wilt onder in een verzekeringspakket. Dit verzekeringspakket kunt u samenstellen naar uw eigen behoefte en situatie. 

In een verzekeringspakket kunt u verschillende verzekeringen afsluiten. Daarmee sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan. Bovendien profiteert u van pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. 

Als u kiest voor jaarlijks onderhoud, krijgt u elk jaar een onderhoudsformulier. Daarop staan de belangrijkste verzekeringsgegevens. Deze gegevens controleert u en past u zo nodig aan. Daarna stuurt u het formulier terug naar ons. 
Blijkt bij schade dat u toch onderverzekerd bent? Dan betalen wij u een lagere vergoeding dan u nodig heeft. Tenzij u het onderhoudsformulier op tijd heeft teruggestuurd. Wij verhogen dan alsnog uw verzekerd bedrag. Dat doen wij met maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag. Met een maximum van € 250.000,-.

Wat kost het Bedrijvenpakket zzp?

Het Bedrijvenpakket is afgestemd op uw situatie. U kiest zelf welke verzekeringen u nodig heeft. En u kiest zelf de dekking. Sommige verzekeringen zijn verplicht, zoals een WA-verzekering voor auto’s.  De premie die u betaalt, is dus afhankelijk van uw situatie en keuzes.