Stel gemakkelijk, snel en online zelf je pakket samen en sluit deze direct af
 

Bedrijvenpakket mkb

Met het Bedrijvenpakket van Allianz heb jij één oplossing voor de meest voorkomende bedrijfsrisico’s. Jij kunt het pakket volledig afstemmen op jouw eigen situatie. Daardoor sluiten alle verzekeringen op elkaar aan en heb jij geen overlap. Bovendien heb jij een overzichtelijk pakket van al jouw verzekeringen en profiteer jij van een pakketkorting. Die kan oplopen tot wel 10%.

In het pakket dat jij samenstelt zitten verschillende verzekeringen. Voor veel verzekeringen kan jij ook nog verschillende aanvullingen kiezen. Bij de verzekeringen zelf lees je wat wij wel en niet vergoeden.

Wil je meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. Of vraag jouw adviseur om meer informatie.

Voor jou besluit welke verzekeringen bij jou passen, is het belangrijk dat jij bekijkt welke risico’s jij loopt. Bijvoorbeeld voor het gebouw waarin jij werkt en de spullen die jij gebruikt. Maar ook voor schade die jij toebrengt aan anderen. Daarvoor heb jij bijvoorbeeld een aansprakelijkheids­verzekering nodig. Jij brengt de verzekeringen die jij wilt onder in een verzekeringspakket. Dit verzekeringspakket kan jij samenstellen naar jouw eigen behoefte en situatie.
In een verzekeringspakket kan jij verschillende verzekeringen afsluiten. Daarmee sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan. Bovendien profiteert jij van pakketkorting. Hoe meer verzekeringen jij afsluit, hoe hoger de korting. 

Als jij kiest voor jaarlijks onderhoud, krijg jij elk jaar een onderhoudsformulier. Daarop staan de belangrijkste verzekeringsgegevens. Deze gegevens controleer jij en pas jij zo nodig aan. Daarna stuur jij het formulier terug naar ons. 

Blijkt bij schade dat jij toch onderverzekerd bent? Dan betalen wij jou een lagere vergoeding dan jij nodig hebt. Tenzij jij het onderhoudsformulier op tijd hebt teruggestuurd. Wij verhogen dan alsnog jouw verzekerd bedrag. Dat doen wij met maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag. Met een maximum van € 250.000,-.

Het Bedrijvenpakket is afgestemd op jouw situatie. Kies de verzekeringen die jij wilt, vul je gegevens in en zie direct je premie. Als die je bevalt, kun je ook direct een offerte aanvragen.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.