Stel samen met een adviseur uw pakket samen
 

Bedrijvenpakket mkb

Met het Bedrijvenpakket van Allianz heeft u één oplossing voor de meest voorkomende bedrijfsrisico’s. U kunt het pakket volledig afstemmen op uw eigen situatie. Daardoor sluiten alle verzekeringen op elkaar aan en heeft u geen overlap. Bovendien heeft u een overzichtelijk pakket van al uw verzekeringen en profiteert u van een pakketkorting. Die kan oplopen tot wel 10%.

In het pakket dat u samenstelt zitten verschillende verzekeringen. Voor veel verzekeringen kunt u ook nog verschillende aanvullingen kiezen. Bij de verzekeringen zelf leest u wat wij wel en niet vergoeden.

Wilt u meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. Of vraag uw adviseur om meer informatie.

Voor u besluit welke verzekeringen bij u passen, is het belangrijk dat u bekijkt welke risico’s u loopt. Bijvoorbeeld voor het gebouw waarin u werkt en de spullen die u gebruikt. Maar ook voor schade die u toebrengt aan anderen. Daarvoor heeft u bijvoorbeeld een aansprakelijkheids­verzekering nodig. U brengt de verzekeringen die u wilt onder in een verzekeringspakket. Dit verzekeringspakket kunt u samenstellen naar uw eigen behoefte en situatie.
In een verzekeringspakket kunt u verschillende verzekeringen afsluiten. Daarmee sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan. Bovendien profiteert u van pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. 
Als u kiest voor jaarlijks onderhoud, krijgt u elk jaar een onderhoudsformulier. Daarop staan de belangrijkste verzekeringsgegevens. Deze gegevens controleert u en past u zo nodig aan. Daarna stuurt u het formulier terug naar ons. 
Blijkt bij schade dat u toch onderverzekerd bent? Dan betalen wij u een lagere vergoeding dan u nodig heeft. Tenzij u het onderhoudsformulier op tijd heeft teruggestuurd. Wij verhogen dan alsnog uw verzekerd bedrag. Dat doen wij met maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag. Met een maximum van € 250.000,-.
Het Bedrijvenpakket is afgestemd op uw situatie. Kies een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.