Bedrijvenpakket zzp

 • ✔ Snel offerte op maat
  ✔ Tot 10% pakketkorting 
  ✔ Jaarlijkse APK 

Bedrijvenpakket zzp – hét verzekeringspakket voor de zzp’er

Als zelfstandig ondernemer wil je zelf kiezen hoe je met risico’s omgaat. Of je ze wilt verzekeren of niet. En hoe je ze wilt verzekeren. Met het Bedrijvenpakket zzp van Allianz heb je één oplossing voor de meeste zakelijke verzekeringen. En je kunt het verzekeringspakket helemaal afstemmen op jouw situatie. Bovendien profiteer je van een pakketkorting tot 10%.
 • Snel een offerte op maat
 • Pakketkorting vanaf 2 verzekeringen
 • Jaarlijkse APK voor jouw verzekeringen
Je bepaalt zelf wat je wel en niet verzekert. Je aansprakelijkheid als zzp’er bijvoorbeeld, je zakelijke auto, je bedrijfsbezittingen of een uitkering na een ongeval. Alles is mogelijk. Bij de verzekeringen zelf lees je wat wij wel en niet vergoeden.

Vaak weet je wel ongeveer welke verzekeringen je nodig hebt. Zet maar eens op een rij welke risico’s je loopt. Bijvoorbeeld voor je bedrijfspand, je auto of de spullen die je gebruikt. Maar ook als je een ander schade toebrengt. Die verzekeringen bundel je in het Bedrijvenpakket zzp. Je hebt dan alles in één keer goed geregeld, en je krijgt een aantrekkelijke pakketkorting op de premie. 

Wil je weten welke verzekeringen je nodig hebt? Neem dan contact op met je adviseur. Of met een adviseur bij jou in de buurt.

Ons Bedrijvenpakket zzp biedt je verschillende voordelen:

 • Pakketkorting vanaf 2 verzekeringen
 • Maximale pakketkorting van 10%
 • Extra zekerheid door jaarlijks onderhoud
Bij jaarlijks onderhoud check je elk jaar of je verzekeringsgegevens nog kloppen. Als er iets veranderd is, pas je de gegevens aan. Bijvoorbeeld het verzekerd bedrag. Blijkt bij schade dat je toch onderverzekerd bent terwijl je de actuele gegevens hebt doorgegeven? Dan verhogen wij alsnog je verzekerd bedrag om de hele schade te vergoeden. Die verhoging is maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag en maximaal € 250.000,-.
De prijs van het Bedrijvenpakket zzp hangt af je keuzes. Dus van de samenstelling van je verzekeringspakket. Stel hier je Bedrijvenpakket samen, bereken je premie en vraag een offerte aan. Een financieel adviseur neemt de aanvraag met je door, zodat het verzekeringspakket helemaal bij jou past.
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.