Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Hoe kun je je bestelautoverzekering wijzigen?

|

Voor jou is je bestelauto onmisbaar. Voor het vervoeren van je werkspullen of het bezorgen van bestellingen. Dus heb je een goede bestelautoverzekering. En je bent er tevreden over. Maar sinds je de bestelautoverzekering afsloot, kan er heel wat veranderd zijn. Past de verzekering dan nog wel bij je huidige situatie? Of kun je de bestelautoverzekering beter wijzigen? En zo ja, hoe doe je dat?

Lees verder

placeholder

AOV zelf afsluiten zonder tussenpersoon?

|

Na een periode van wikken en wegen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken en de voors en tegens tegen elkaar wegstrepen, weet jij het zeker: je wil jezelf als ondernemer verzekeren tegen inkomensrisico’s bij ziekte, dus je gaat een AOV afsluiten. Voor het afsluiten van een AOV kun je hulp vragen van een adviseur, maar je kunt bij Allianz ook zelf een AOV afsluiten, zonder tussenpersoon.

Lees verder

placeholder

Bedrijf tegen cybercrime verzekeren

|

Wat je ook doet of onderneemt, je kunt niet meer zonder digitale systemen. Als die op tilt slaan, ligt je bedrijf ook plat. Dus bescherm je je tegen cybercrime met de juiste updates en beveiliging. Maar 100 procent beveiliging bestaat niet. Er is altijd wel een kiertje waar kwaadwillenden binnen kunnen dringen, er is altijd wel iemand die een foutje maakt en er is altijd wel een systeem dat kan falen. Uiteraard neem je maatregelen tegen cyberrisks en cybercrime. Maar omdat de risico’s zeer hoog zijn, is ook een verzekering tegen cybercrime het overwegen waard.

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer