Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Ondernemer, is jouw bedrijf wel cyberproof?

|

Is jouw bedrijf interessant voor cybercriminelen? Ben je wel eens slachtoffer geweest van een cyberaanval? Gehackt? Platgelegd? Gechanteerd? Niet elke mkb’er is het doelwit van digitale criminelen, maar wel veel. Zo was één op de vier mkb-bedrijven het afgelopen jaar getroffen door een cyberaanval. Dat blijkt uit onderzoek van Ipsos in opdracht van Allianz.

Lees verder

placeholder

5 tips voor het perfecte time management systeem

|

Mails beantwoorden, website updaten, offerte afmaken, social media checken, kinderen van school halen en afspraken aflopen. Herkenbaar? Het leven van een ondernemer is één grote takenlijst. Er lijkt soms zelfs geen einde aan je takenlijst te komen. Streep je een taak af, dan komt er weer een andere taak bij. We zijn tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Bij veel ondernemers leidt dit tot stress. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de takenlijst weer onze vriend wordt? Wil je de takenlijst als tool gebruiken om ons werk te verrichten in plaats van een briefje waar we stress van krijgen? Lees hieronder mijn 5 tips!

Lees verder

placeholder

Je bestelwagen verzekeren doe je zo

|

Je hebt je bestelwagen nodig voor je werk. Om je werkspullen mee te vervoeren of om zaken te bezorgen. Je bestelwagen is onmisbaar voor je bedrijf. En dus wil je die ook goedje bestelwagen goed verzekeren. In elk geval heb je een WA-verzekering nodig voor het risico dat je schade veroorzaakt aan anderen. Maar als je bestelwagen nog veel waard is wil je misschien een uitgebreidere verzekering. En vervoer je waardevolle zaken? Dan is ook een ladingverzekering aan te raden.

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer