Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Als ondernemer geveld door de griep? Dit moet je doen.

|

De ‘snotterperiode’ is aangebroken. Je hebt een loopneus, drukkende hoofdpijn en voelt je futloos. Maar welke ondernemer heeft er nou tijd om ziek te zijn? Je hebt net een nieuwe klant binnengehaald, bent nog bezig met offerte voor een andere klant en hebt morgen een presentatie op locatie. Eigenlijk kun je het je dus niet veroorloven om een paar dagen ziek te zijn. Wat nu?

Lees verder

placeholder

Goedkope zakelijke autoverzekering. 5 tips om te besparen

|

Wij Nederlanders zijn zuinig. We geven niet graag meer uit dan strikt noodzakelijk. En als ondernemer let je helemaal op de kosten. Dat geldt ook voor je zakelijke autoverzekering. Je wilt het liefst een goedkope zakelijke autoverzekering. Maar wel een goede. Daarom geven we je hier 5 tips om te besparen op je zakelijke autoverzekering.

Lees verder

placeholder

Wat is focus?

|

Als ondernemer is het belangrijk dat je je focus behoudt. Focus brengt je bij je doel. Met de juiste focus bereik je meer. Zomaar een greep uitspraken die ons ondernemers om de oren vliegen. We zijn er allemaal mee bezig. Maar wat is focus eigenlijk precies? En hoe behoud je je focus dan eigenlijk?

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer