Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Jonge ondernemers onbekend met aftrek AOV-premie

|

Als zzp’er of ondernemer kun je niet zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV. Maar je hikt aan tegen de prijs. Toch is de premie vaak goedkoper dan je zou verwachten. En helemaal als je kijkt wat je in-the-end betaalt. Want de fiscus betaalt mee.

Lees verder

placeholder

Hoe kun je je arbeidsongeschiktheidsverzekering wijzigen?

|

Je hebt als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Die biedt je financiële zekerheid als je door ziekte of een ongeval niet kunt werken en inkomsten misloopt. Maar in de loop van je ondernemerschap kan er heel wat veranderen. Met je bedrijf, je inkomsten of je persoonlijke situatie. Past die AOV dan nog wel bij jou? En hoe kun je je AOV wijzigen?

Lees verder

placeholder

Feit of fabel? Zes stellingen over zzp’ers

|

De groep met zzp’ers blijft alsmaar groeien. Dat bleek maar weer tijdens een drukbezochte Dag van de zzp’er van afgelopen zaterdag 7 april. Zzp’ers zijn zelfstandige ondernemers die volledig verantwoordelijk zijn voor de prestaties van hun bedrijf en het inkomen dat daaruit voortkomt. Dat betekent hard werken. Samen met GfK doet Allianz regelmatig onderzoek naar het wel en wee van zzp’ers om te kijken welke keuzes ze maken, en ook welke niet. Kun jij ontdekken welke van de onderstaande stellingen over zzp’ers feit of fabel zijn?

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer