Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Vuurwerk met de feestdagen: zo hou je het veilig

|

Het nieuwe jaar inluiden met prachtig vuurwerk is een goed begin. Een mooi jaar afsluiten en terugkijken op wat je als ondernemer hebt bereikt. En natuurlijk vast vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Helaas leidt vuurwerk elk jaar ook weer tot een domper op de feestvreugde. Toch kun je veel doen om dat te voorkomen.

Lees verder

placeholder

Is de AOV-premie aftrekbaar voor de belasting?

|

Als ondernemer betaal je inkomstenbelasting over je winst. Sommige uitgaven kun je aftrekken van je inkomsten, zodat je winst lager uitvalt en je minder belasting betaalt. Wist je dat ook je AOV-premie aftrekbaar is?

Lees verder

placeholder

Ondernemers kiezen hun eigen veilige route

|

Als ondernemer ben je blij dat de economie aantrekt. Maar met elk procent economische groei stijgt ook het aantal auto’s op de toch al drukke Nederlandse wegen. Met als gevolg ook meer verkeersongevallen. De teller staat al op 26.000 ongevallen per jaar. Maar er zijn ook wegen waar de ongevallencijfers dalen. Hoe weet je nu welke wegen het veiligst zijn?

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer