Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Drones: regels en races

|

Drones zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Het is al een tijdje een populair cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Maar een drone is niet alleen speelgoed. Met de inzet van drones zijn er razendsnel mogelijkheden bijgekomen: het maken van foto’s, het inspecteren van grote stukken grond of proeven met het bezorgen van pakjes. En wist je dat er een serieuze racecompetitie is voor drones: de Drone Racing League?

Lees verder

placeholder

Wachttijd AOV: wat moet ik kiezen?

|

Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluit, moet je een bepaalde wachttijd kiezen. Wat houdt zo’n wachttijd AOV in? En hoe kies je de juiste wachttermijn?

Lees verder

placeholder

Opbouw dga-pensioen in eigen beheer definitief afgeschaft: wat nu?

|

Het heeft lang geduurd. Maar sinds 1 april is de wetgeving over de afschaffing van pensioen in eigen beheer eindelijk definitief. Als je een directeur-grootaandeelhouder (dga) bent, betekent dat dat je een aantal keuzes moet maken.

Lees verder

AOV

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer