Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Ondernemer, pak je rust

|

Ondernemen is topsport. Dat weet elke ondernemer. Maar toch lijken veel ondernemers iets niet te doen, wat topsporters wel doen: rust pakken. Voetballers voetballen niet 90 minuten achter elkaar, omdat ze weten dat ze tussendoor rust nodig hebben. Tennissers nemen na elke oneven set een momentje van rust. Wielrenners hebben tijdens de Tour de France rustdagen. Maar ondernemers? Die blijven gas geven. Vraag je hen wanneer ze rust pakken, dan is in 99% van de gevallen het antwoord: “Rust, hoe pak je dat?” Dat leg ik hieronder uit.

Lees verder

placeholder

Goedkope zakelijke autoverzekering. 5 tips om te besparen

|

Wij Nederlanders zijn zuinig. We geven niet graag meer uit dan strikt noodzakelijk. En als ondernemer let je helemaal op de kosten. Dat geldt ook voor je zakelijke autoverzekering. Je wilt het liefst een goedkope zakelijke autoverzekering. Maar wel een goede. Daarom geven we je hier 5 tips om te besparen op je zakelijke autoverzekering.

Lees verder

placeholder

Wat is focus?

|

Als ondernemer is het belangrijk dat je je focus behoudt. Focus brengt je bij je doel. Met de juiste focus bereik je meer. Zomaar een greep uitspraken die ons ondernemers om de oren vliegen. We zijn er allemaal mee bezig. Maar wat is focus eigenlijk precies? En hoe behoud je je focus dan eigenlijk?

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer