Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Hoe hoog is je uitkering bij arbeidsongeschiktheid?

|

Als ondernemer kun je je verzekeren tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid: een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV. Daarmee zorg je voor een vervangend inkomen als je door ziekte of een ongeval niet kunt werken. Maar hoe hoog is de uitkering die je ontvangt wanneer je arbeidsongeschikt raakt dan eigenlijk?

Lees verder

placeholder

AVB, wat is dat?

|

Een afkorting gebruik is vaak handig. Zeker als je schrijft is het makkelijk om in een paar letters weer te geven wat je bedoelt. In het dagelijks leven zijn afkortingen niet meer weg te denken. Helaas verstaat niet iedereen altijd hetzelfde onder een bepaalde afkorting. Dat geldt ook voor een verzekering. Wat is bijvoorbeeld een AVB? En staat BAV bijvoorbeeld voor een bedrijfs- of juist een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Lees verder

placeholder

Onze AOV, maar dan (ver)beter(d)

|

Je bent eruit: je wilt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Maar ja, welke kies je dan? Welke AOV biedt jou de zekerheid die je zoekt? Waar moet je nou op letten? Een greep uit de verbeteringen die Allianz heeft doorgevoerd. Misschien maakt dat de keuze wat makkelijker.

Lees verder

AOV

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer