Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Goedkope cyberverzekering? Of een goede cyberverzekering?!

|

Dankzij automatisering en digitalisering werk je veel efficiënter. Maar je weet ook dat online werken gepaard gaat met risico’s. En die risico’s worden steeds groter. Daartegen wil je je bedrijf beschermen. Dat doe je met updates en beveiliging en door je mensen te wijzen op veilig werken met digitale technologie. Maar je doet het ook door je te verzekeren tegen de gevolgen van cyberrisks en cybercrime. Dus tegen digitale risico’s en digitale criminaliteit. Ga je dan op zoek naar de goedkoopste cyberverzekering? Of naar een goede cyberverzekering die je waar geeft voor je geld?

Lees verder

placeholder

Wat is het urencriterium voor ondernemers en waar moet je rekening mee houden?

|

Als zzp’er, freelancer of ondernemer geniet je allerlei voordelen. Zo heb je onder voorwaarden enkele fiscale aftrekposten. Denk maar eens aan de zelfstandigenaftrek. Om in aanmerking te komen voor de zelfstandigenaftrek moet je wel écht ondernemer zijn voor de inkomstenbelasting. Voor de voorwaarden hiervoor verwijzen wij naar de website van de Belastingdienst. Daarnaast moet je aan het urencriterium voldoen. Wat houdt het urencriterium in?

Lees verder

placeholder

Gezond leven en gezond ondernemen: 5 praktische tips!

|

Gezond eten en genoeg bewegen. Het verhoogt je productiviteit, je effectiviteit, je intelligentie en je hersencapaciteit. Doen dus! Toch? Uit onderzoek van Ipsos in opdracht van Allianz blijkt dat slechts een krappe helft van de ondernemers een gezonde levensstijl kan combineren met het ondernemerschap. Verder sport iets meer dan de helft van de ondernemers slechts 0 tot 1 uur per week. Zorgwekkende feitjes, als je je bedenkt dat 100% van de ondernemers graag optimaal wil ondernemen. Toch hoeft gezond leven écht niet zo moeilijk te zijn als het lijkt. Lees verder voor praktische tips om gezond te leven in combinatie met jouw rol als ondernemer!

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer