Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Hoe belangrijk is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

|

Voor werknemers is er veel geregeld als ze ziek worden. Voor zzp’ers en mkb’ers geldt dat niet. Als je als ondernemer door ziekte of een ongeval niet kunt werken, heb je geen inkomen. Dat kun je voorkomen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Maar heb je zo’n AOV echt nodig?

Lees verder

placeholder

Verzekerd bedrag van mijn bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wat moet ik kiezen?

|

Voor veel verzekeringen moet je een verzekerd bedrag kiezen. Soms is dat afhankelijk van de waarde van wat je wilt verzekeren, zoals je inventaris of je auto. Maar soms is het verzekerd bedrag niet afhankelijk van je bezit, of van bijvoorbeeld je omzet. Dat geldt ook voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Hoe bepaal je dan het verzekerd bedrag van je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Lees verder

placeholder

Wat moet ik doen als ze mijn bedrijf aansprakelijk stellen?

|

Als ondernemer kom je soms voor vervelende verrassingen te staan. Aansprakelijk gesteld worden voor schade is daar een voorbeeld van. Uiteraard zijn situaties vaak verschillend van elkaar, maar het is goed om te weten wat te doen wanneer ze je bedrijf aansprakelijk stellen.

Lees verder

AOV

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer