Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Wat kost een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

|

Als ondernemer heb je veel om over na te denken. Eerst natuurlijk je bedrijf zelf en je product of dienst. Maar ook veel praktische zaken. Hoe zit het met de belasting bijvoorbeeld? En waarvoor spaar je? Voor later of gewoon voor je vakantie? Maar je denkt ook na over de risico’s. Welke verzekeringen heb je nodig? En wat zijn de kosten, bijvoorbeeld van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Lees verder

placeholder

Huisje, boompje, beestje, AOV’tje?

|

Sommige dingen overkomen je. Voor andere ben je al maanden aan het plannen. Of zelfs in blije verwachting. Maar hoe leuk hoogtepunten als een bruiloft, zwangerschap of verhuizing ook zijn, ze kunnen je ook een hoop kopzorgen geven. Heb je alles geregeld? Moet je naast de gebruikelijke zaken nog aan andere dingen denken? En wat als je ineens een paar van deze ingrijpende gebeurtenissen achter elkaar voor je kiezen krijgt? Dan is de kans dat je door stress arbeidsongeschikt wordt ineens veel groter. Dus vergeet in ieder geval niet iets te regelen voor als je arbeidsongeschikt raakt.

Lees verder

placeholder

Laat je auto niet hacken!

|

In Nederland worden dagelijks zo’n 35 auto’s gestolen door ze te hacken. Professionele bendes trekken hiervoor met hightech-apparatuur door het land. Hoe voorkom je dat je auto wordt gehackt?

Lees verder

AOV

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer