Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Zonder stress op vakantie als ondernemer

|

Zorgeloos op vakantie als ondernemer? Dat vergt wel iets meer voorbereidingen dan het klaarleggen van zonnebrand, paspoort en badlaken. Gebruik deze checklist om zonder stress op reis te gaan.

Lees verder

placeholder

Je aansprakelijkheid als werkgever bij een bedrijfsuitje

|

Als ondernemer heb je wellicht voor die keuze gestaan: neem ik personeel aan of niet? Personeel kan je leven als ondernemer een stuk makkelijker maken. Maar je krijgt er ook een grote verantwoordelijkheid bij. Niet alleen als je personeel aan het werk is, maar ook daarbuiten. Want stel dat je met je personeel niet uit de escaperoom kunt ontsnappen ... Hoe zit het met je aansprakelijkheid als werkgever bij een bedrijfsuitje?

Lees verder

placeholder

Veel ondernemers nog lang niet toe aan pensioen

|

Vroegtijdig stoppen met werken? Ondernemers peinzen er niet over. Slechts 5% denkt erover om al voor hun 60e met pensioen te gaan. Ze gaan liever nog wat langer door. Bijna 4 op de 10 zzp’ers en mkb’ers verwachten na hun 68e nog aan het werk te zijn.

Lees verder

AOV

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer