Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Ode aan de ondernemer: 4 redenen waarom alle ondernemers stiekem superhelden zijn

|

Om te beginnen: een ondernemer is een ondergewaardeerde held. Nederland telt er maar liefst 1.8 miljoen, een grote groep dus. In allerlei verschillende sectoren: van de fietsenmaker in het dorp tot een chipmaker die zich precisiewerk helemaal eigen heeft gemaakt. Elke ondernemer heeft zijn eigen unieke toegevoegde waarde.

Lees verder

placeholder

Nederland kan niet zonder ondernemers

|

Ondernemers zijn de motor van de Nederlandse economie, daar zijn we bij Allianz van overtuigd. Daarom zijn we dan ook trotse partner van de Dag van de Ondernemer (van MKB Nederland). Geert Deschoolmeester, Head of Market Management Allianz Benelux, legt uit waarom ondernemers volgens Allianz deze dag in de schijnwerpers meer dan verdienen.

Lees verder

placeholder

Hoe ondernemersspirit de maatschappij kan helpen

|

Kansen zien en ze grijpen, dat typeert het ondernemerschap. Alle ondernemers zijn ooit klein begonnen en weten dan ook dat een steuntje in de rug, in welke vorm dan ook, bepalend kan zijn voor toekomstig succes. Daarom draagt maar liefst 75 procent van de Nederlandse mkb’ers steentje bij aan de maatschappij, zo blijkt uit onderzoek van Allianz en Ipsos.

Lees verder

AOV

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer