Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Veel ondernemers nog lang niet toe aan pensioen

|

Vroegtijdig stoppen met werken? Ondernemers peinzen er niet over. Slechts 5% denkt erover om al voor hun 60e met pensioen te gaan. Ze gaan liever nog wat langer door. Bijna 4 op de 10 zzp’ers en mkb’ers verwachten na hun 68e nog aan het werk te zijn.

Lees verder

placeholder

Blessures voorkomen

|

Een profvoetballer als Arjen Robben kan zijn werk niet meer goed doen als hij een sportblessure krijgt. Voor jou als ondernemer hoeft een blessure niet direct te betekenen dat je arbeidsongeschikt bent. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom een aantal tips om blessures tegen te gaan.

Lees verder

placeholder

Ongevallen op de bouwplaats

|

Het aantal bedrijven in de bouw neemt toe. Vergeleken met 2016 is er een stijging van ruim 3%. Het aantal zelfstandigen in de bouw is zelfs met meer dan 4% gestegen. Ook de omzet neemt verder toe: bijna 5,5%. Positieve cijfers natuurlijk, maar aan het werken in de bouw kleven ook veel risico’s. Dat ziet ook de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW): het aantal ongevallen op de bouwplaats is sterk toegenomen

Lees verder

AOV

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer