Blog

Als ondernemer kun je bij Allianz terecht voor al je zakelijke verzekeringen. Deze blogs helpen je de juiste keuze te maken. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheids­verzekering of een dga-pensioen. Hier vind je nuttige tips, het laatste nieuws en onmisbare informatie.

placeholder

Nieuw jaar, frisse start: de goede voornemens van ondernemers

|

2018 is achter de rug, 2019 is begonnen. Voor ondernemers zijn dit weer 365 dagen om het bedrijf in 2019 tot een nog groter succes te brengen en nieuwe doelen te behalen. Al zit deze ‘nieuwe start’ eigenlijk stiekem meer tussen de oren, want het verschil tussen 31 december 2018 en 1 januari 2019 is in principe maar één dag.

Lees verder

placeholder

Welke premie betaal je voor een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven?

|

Als zzp’er of mkb’er heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) nodig. Niet omdat het verplicht is, maar omdat het risico te groot is om zelf te dragen. Maar als ondernemer let je ook op de kosten. Dus hoeveel premie betaal je voor een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (ook wel bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering genoemd)? Als zzp’er kun je de premie zelf uitrekenen. Voor een mkb’er is de berekening iets lastiger.

Lees verder

placeholder

7 dingen die je niet verwacht als je gaat ondernemen

|

Misschien loop je al een tijdje met een idee in je hoofd. Misschien ben je nét voor jezelf begonnen. Misschien loop je na je eerste jaar tegen wat obstakels aan. Een onderneming starten is sowieso een sprong in het diepe. De financiën, de marketing, het papierwerk. Gelukkig kom je met goed advies en een rondje googelen heel ver. Maar er zijn ook dingen die niemand je vertelt als je gaat ondernemen. We zetten er 7 op een rij, zodat je zélfs daarop bent voorbereid.

Lees verder

AOV

Meer

Aansprakelijkheid

Meer

Auto

Meer

Ondernemen

Meer

Pensioen

Meer