Levenproducten

Welkom op onze levensverzekeringen pagina. Op deze pagina proberen wij jou te helpen om antwoorden te krijgen op veel gestelde vragen. Hiernaast vindt je verschillende wijzigingsformulieren. Mocht jij verbetersuggesties hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van jou. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te helpen.

Levensverzekeringsgegevens online inzien

Jij kan jouw toekomstige polisblad(en), de actuele waarde van jouw beleggingsverzekering(en) en toekomstige waardeoverzichten inzien via www.allianz.nl/mijnlevenpolis.

Heb jij nog geen inloggegevens van ons gekregen, dan ontvangen wij graag een e-mail van jou en sturen wij jou een inlogcode en wachtwoord voor Mijn Leven Polis. Jouw e-mail stuur jij naar [email protected]. Vergeet jouw polisnummer(s) hier niet bij te vermelden.


Opheffen Allianz Paraplufonds

Allianz heeft per 19 september 2019 een aantal fondswijzigingen doorgevoerd. Lees verder voor meer informatie.

Adres wijzigen
Wil jij jouw nieuwe adres aan ons doorgeven? Vul dan dit formulier in. Jij mag deze ook mailen aan [email protected].

Na ontvangst passen wij het adres aan en ontvang jij binnen 5 werkdagen een bevestiging van de wijziging. Jij ontvangt hiervoor geen nieuwe verzekeringspolis.

Afkoop beleggingsverzekering en spaarhypotheek
Het afkopen van jouw verzekering heeft financiele gevolgen. Wij gaan ervan uit dat jij dit bespreekt met jouw tussenpersoon. In deze handleiding lees jij hoe jij een afkoop in gang zet en wat jij hierna kunt verwachten.

Rekeningnummer wijzigen
Voor het aanpassen van jouw rekeningnummer maak jij gebruik van dit formulier. Ook is het mogelijk om ons een schriftelijk verzoek te doen. Wij zijn hierbij verplicht om een kopie legitimatie te vragen. Jij kan dit formulier mailen naar [email protected].

Fonds wijzigen
Jij belegt in fondsen en jij wilt graag deze fondsverdeling aanpassen. Het aanpassen van de fondsverdeling kan consequenties hebben voor jouw doelkapitaal. Wij gaan er altijd vanuit dat jij dit besproken hebt met jouw tussenpersoon. Voor het aanpassen van jouw fondskeuze, kan je gebruik maken van ons switchformulier. Jij kan zowel de fondsverdeling van huidige waarde aanpassen maar ook van de toekomstige premiebetalingen.

Opzeggen overlijdens­risicoverzekering
Als jij een overlijdens­risicoverzekering bij ons hebt dan kan jij deze stoppen. dit kan jij aangeven op ons wijzigingsformulier.  Voor het opzeggen van jouw overlijdens­risicoverzekering hebben wij een kopie van jouw legitimatiebewijs nodig. Als de verzekering is gekoppeld (verpand) aan een bank, dan hebben wij ook toestemming nodig van de bank.

Wijzigingsformulier
Met dit formulier kan je veel wijzigingen aan ons doorgeven. Uiteraard kan het voorkomen dat jouw wijziging hier niet bij staat. Neem dan contact met ons op via [email protected].

Hoe kan ik contact opnemen met Allianz?
Jij kan ons Customer Care Center bereiken via telefoonnummer 088 - 577 23 33. Voor vragen over jouw levensverzekering kan jij ook mailen naar [email protected] of contact opnemen met jouw financieel adviseur. Ook kunt gebruik maken van ons contactformulier
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.