Hersteladvies voor uw beleggingsverzekering

Heeft u een beleggingsverzekering? Dan kan het voorkomen dat u uw doel niet haalt, onder andere door tegenvallende beleggingsresultaten. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u niet genoeg kapitaal opbouwt om uw hypotheek af te lossen. Wij adviseren u dringend om dan een afspraak te maken met uw financieel adviseur voor een hersteladvies.
Uw adviseur kan u vertellen wat u moet doen om vervelende financiële verrassingen te voorkomen. Samen met u bekijkt hij wat uw doel is, wat uw wensen zijn en welke maatregelen u het beste kunt nemen.

Uw adviseur kan u bijvoorbeeld adviseren het volgende te doen:

  • de premie verhogen om meer kapitaal op te bouwen
  • beleggen in andere beleggingsfondsen
  • uw overlijdens­risicoverzekering aanpassen
  • de beleggingsverzekering omzetten naar een ander product
Als u hersteladvies nodig heeft, ontvangt u daarover een brief van ons. Daarin vindt u de gegevens van uw adviseur. Het is gebruikelijk dat het hersteladvies gratis is. Maak dus snel aan afspraak.
Wilt u meer weten over beleggingsverzekeringen? Kijkt u dan hier. Heeft u andere vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Belt u ons dan gerust:
0900 – 255 42 69. Wij helpen u graag verder.
Wij vinden het belangrijk om uw klachten zorgvuldig te behandelen. De afhandeling van een klacht kan soms tot een schikking leiden. Wat een schikking is en hoe die tot stand komt, leest u in het document ‘Schikkingen’, van het Verbond van Verzekeraars.