Hersteladvies voor jouw beleggingsverzekering

Heb jij een beleggingsverzekering? Dan kan het voorkomen dat jij jouw doel niet haalt, onder andere door tegenvallende beleggingsresultaten. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat jij niet genoeg kapitaal opbouwt om jouw hypotheek af te lossen. Wij adviseren jou dringend om dan een afspraak te maken met jouw financieel adviseur voor een hersteladvies.
Jouw adviseur kan jij vertellen wat jij moet doen om vervelende financiële verrassingen te voorkomen. Samen met jou bekijkt hij wat jouw doel is, wat jouw wensen zijn en welke maatregelen jij het beste kunt nemen.

Jouw adviseur kan jij bijvoorbeeld adviseren het volgende te doen:

  • de premie verhogen om meer kapitaal op te bouwen
  • beleggen in andere beleggingsfondsen
  • jouw overlijdens­risicoverzekering aanpassen
  • de beleggingsverzekering omzetten naar een ander product
Als jij hersteladvies nodig hebt, ontvang jij daarover een brief van ons. Daarin vindt je de gegevens van jouw adviseur. Het is gebruikelijk dat het hersteladvies gratis is. Maak dus snel aan afspraak.
Wil jij meer weten over beleggingsverzekeringen? Kijk jij dan hier. Heb je andere vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Bel jij ons dan gerust:
0900 – 255 42 69. Wij helpen jou graag verder.
Wij vinden het belangrijk om jouw klachten zorgvuldig te behandelen. De afhandeling van een klacht kan soms tot een schikking leiden. Wat een schikking is en hoe die tot stand komt, lees jij in het document ‘Schikkingen’, van het Verbond van Verzekeraars.