Welke kredietverzekering past bij u?

 

Vraag het een adviseur

 

Kredietverzekering

Als afnemers uw facturen niet betalen, kan dat ingrijpende financiële gevolgen hebben voor u als ondernemer. Een onmisbaar onderdeel van betrouwbaar credit management is een goede kredietverzekering. Een kredietverzekering biedt namelijk garantie van betaling. De continuïteit van uw bedrijf wordt gewaarborgd en uw concurrentiepositie verbetert.
  • Samenwerking met wereldmarktleider in kredietverzekeringen Euler Hermes
  • Kredietadvies per transactie.
  • Informatie en dekking in de belangrijkste handelslanden.
  • Professioneel incasso in binnen- en buitenland.
  • De kosten van een kredietverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de landen waarmee u zaken doet en de kwaliteit van uw debiteurenbeheer. Maar ook de betalingscondities die u hanteert zijn van belang. Vaak zal de premie uitkomen tussen de 0,1% en de 0,5% van uw omzet. Wilt u weten wat een kredietverzekering voor u kost? Vraag het een adviseur.
Voor zakelijke transacties in binnen- en buitenland.

 
Een kredietverzekering speciaal voor het mkb en eenvoudig in gebruik.
 
Een uitgebreide kredietverzekering die is aan te passen aan uw wensen. 
Een kredietverzekering geeft bescherming als uw klanten niet betalen. Bijvoorbeeld als uw klant failliet gaat of niet binnen de afgesproken termijn betaalt
Elk bedrijf dat op open krediet zakendoet, kan voordeel hebben van een kredietverzekering. Bedrijven die in goederen handelen, komen in veel sectoren voor. Een kredietverzekering wordt dan ook in de meest uiteenlopende sectoren afgesloten.
Een kredietverzekering zorgt vooral voor continuïteit van uw bedrijf. Bovendien kunt u gebruikmaken van de kennis van Euler Hermes, wereldleider in kredietverzekeringen. Bijvoorbeeld om de kredietwaardigheid van uw afnemers te controleren. En u kunt gebruikmaken van de incassoservice. 
Neem contact met ons op. 
Vraag advies bij een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.