Kredietverzekering

Wil je een kredietverzekering afsluiten bij Allianz? Dat is een goede keuze! Onze kredietverzekeringen sluit je af bij Allianz Trade. Vraag je adviseur om advies.
kredietverzekering

Als afnemers je facturen niet betalen, kan dat ingrijpende financiële gevolgen hebben voor jou als ondernemer. Een onmisbaar onderdeel van betrouwbaar credit management is een goede kredietverzekering. Een kredietverzekering biedt namelijk garantie van betaling. De continuïteit van je bedrijf wordt gewaarborgd en je concurrentiepositie verbetert.

Er zijn verschillende soorten kredietverzekeringen. Voor elk type bedrijf en voor elke omvang.
Je adviseur helpt je bij het maken van je keuze, helpt bij schade en is jouw persoonlijke contact in de buurt.

  • De kosten van een kredietverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de landen waarmee je zaken doet en de kwaliteit van je debiteurenbeheer. Maar ook de betalingscondities die je hanteert zijn van belang. Vaak zal de premie uitkomen tussen de 0,1% en de 0,5% van je omzet. Wil je weten wat een kredietverzekering voor jouw bedrijf kost? Vraag het je adviseur.
wat-kost-de-kredietverzekering
Drie mensen houden een bord omhoog met verschillende certificaten
  • Kredietadvies per transactie.
  • Informatie en dekking in de belangrijkste handelslanden.
  • Professioneel incasso in binnen- en buitenland.
  • Je verzekering loopt via Allianz Trade, wereldmarktleider in kredietverzekeringen.
Een kredietverzekering speciaal voor het mkb tot 5 miljoen euro omzet. Eenvoudig in gebruik, voor zowel binnen- als buitenlandse afnemers.
businesspolis
De meest uitgebreide kredietverzekering die is aan te passen aan jouw wensen. Fabricagerisico en politieke risico’s zijn mee te verzekeren.
Een kredietverzekering geeft bescherming als je klanten niet betalen. Bijvoorbeeld als een klant failliet gaat of niet binnen de afgesproken termijn betaalt.
Elk bedrijf dat op open krediet zakendoet, kan voordeel hebben van een kredietverzekering. Bedrijven die in goederen handelen, komen in veel sectoren voor. Een kredietverzekering wordt dan ook in de meest uiteenlopende sectoren afgesloten.
Een kredietverzekering zorgt vooral voor continuïteit van je bedrijf. Bovendien kun je gebruikmaken van de kennis van Allianz Trade, wereldleider in kredietverzekeringen. Bijvoorbeeld om de kredietwaardigheid van je afnemers te controleren. En je kunt gebruikmaken van de incassoservice. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.