Persoonlijk Pensioen Portaal voor werknemers

Het Allianz Persoonlijk Pensioen Portaal is dé centrale plaats waar werknemers alles kunnen vinden over hun pensioen bij Allianz. Met DigiD loggen zij veilig en vertrouwd in, 24/7 en met elk device.

In het portaal zien zij hoeveel pensioenkapitaal er al is opgebouwd. En hoeveel pensioen zij naar verwachting ontvangen op hun pensioendatum in goede economische omstandigheden, maar ook in slechte omstandigheden. Verder kunnen werknemers online hun persoonlijke keuzes aan ons doorgeven. En eenvoudig diverse scenario’s berekenen, zoals eerder met pensioen gaan of extra geld inleggen.

Om werknemers op weg te helpen, hebben we verschillende video’s gemaakt:

Werkgeverportaal

Voor jou als werkgever is er het werkgeverportaal. Via het werkgeverportaal kunnen onder andere de meest voorkomende mutaties realtime worden verwerkt, heb je inzicht in de rekening-courant en is een koppeling met jouw salarispakket mogelijk. In het werkgeverportaal vind je ook een dashboard met statistieken van het Persoonlijk Pensioen Portaal, zoals het aantal werknemers dat heeft ingelogd en het aantal ingevulde risicoprofielen. 
Wil je contact met ons? Wij zitten voor je klaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30. 

Wil je advies over een van onze verzekeringen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.