Ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen. Als zzp’er of mkb’er bepaal je zelf welke risico’s je neemt en welke niet. Hier vind je informatie die je helpt de juiste keuzes te maken. Van nuttige tips voor succesvol ondernemen tot het laatste nieuws over trends en ontwikkelingen in ondernemersland en toelichtingen op wet- en regelgeving.

placeholder

Drones: regels en races

|

Drones zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Het is al een tijdje een populair cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Maar een drone is niet alleen speelgoed. Met de inzet van drones zijn er razendsnel mogelijkheden bijgekomen: het maken van foto’s, het inspecteren van grote stukken grond of proeven met het bezorgen van pakjes. En wist je dat er een serieuze racecompetitie is voor drones: de Drone Racing League?

Lees verder

placeholder

Ga lekker uitwaaien! 5 tips om stormschade te voorkomen

|

Nederland en het weer is een dankbaar onderwerp. Met de seizoenen en de grote verschillen daartussen is het nooit saai. Maar het weer brengt ook risico’s met zich mee. Zeker storm- en hagelbuien zorgen vaak voor grote overlast. En zeker ook voor schade. Een storm kunt u niet voorkomen, maar schade soms wel.

Lees verder

placeholder

Vakantie voor ondernemers niet vanzelfsprekend

|

Het was afgelopen weekend weer druk op de wegen. Veel Nederlanders vertrokken op voorjaarsvakantie. Maar voor ondernemers is een vakantie niet zo vanzelfsprekend, zo blijkt uit ons onderzoek onder zzp’ers en mkb’ers.

Lees verder

Alle blogs over Ondernemen

Bekijk alle blogs