Ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen. Als zzp’er of mkb’er bepaal je zelf welke risico’s je neemt en welke niet. Hier vind je informatie die je helpt de juiste keuzes te maken. Van nuttige tips voor succesvol ondernemen tot het laatste nieuws over trends en ontwikkelingen in ondernemersland en toelichtingen op wet- en regelgeving.

placeholder

Vuurwerk met de feestdagen: zo hou je het veilig

|

Het nieuwe jaar inluiden met prachtig vuurwerk is een goed begin. Een mooi jaar afsluiten en terugkijken op wat je als ondernemer hebt bereikt. En natuurlijk vast vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Helaas leidt vuurwerk elk jaar ook weer tot een domper op de feestvreugde. Toch kun je veel doen om dat te voorkomen.

Lees verder

placeholder

Ondernemers kiezen hun eigen veilige route

|

Als ondernemer ben je blij dat de economie aantrekt. Maar met elk procent economische groei stijgt ook het aantal auto’s op de toch al drukke Nederlandse wegen. Met als gevolg ook meer verkeersongevallen. De teller staat al op 26.000 ongevallen per jaar. Maar er zijn ook wegen waar de ongevallencijfers dalen. Hoe weet je nu welke wegen het veiligst zijn?

Lees verder

placeholder

Maak een ondernemer blij

|

Een mooi product, winst, groei. Het zijn de grootste wensen van een ondernemer, toch? Mis. Er is iets dat nog zwaarder weegt. De verrassende uitkomst van De Ondernemersbarometer 2017 van Allianz.

Lees verder

Alle blogs over Ondernemen

Bekijk alle blogs