Ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen. Als zzp’er of mkb’er bepaal je zelf welke risico’s je neemt en welke niet. Hier vind je informatie die je helpt de juiste keuzes te maken. Van nuttige tips voor succesvol ondernemen tot het laatste nieuws over trends en ontwikkelingen in ondernemersland en toelichtingen op wet- en regelgeving.

placeholder

Je staat niet alleen: de frustraties die elke ondernemer herkent

|

Uitdagingen horen bij het ondernemerschap, en zijn voor één op de vijf ondernemers zelfs dé reden dat zij ooit voor zichzelf zijn begonnen. Zij krijgen er energie van, net als van loyale klanten, complimenten, winst en tevreden medewerkers.

Lees verder

placeholder

Wat is er verzekerd bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

|

Bij ondernemen hoort risico’s nemen. Voor de meeste risico’s die je als ondernemer loopt, kun je je verzekeren. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je de schade die door jouw bedrijf aan anderen is veroorzaakt. Er zijn diverse schades te bedenken waarvoor je als ondernemer aansprakelijk kunt worden gesteld. Verdiep je als ondernemer daarom goed in wat er is verzekerd bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Lees verder

placeholder

Uitdagingen horen bij ondernemen

|

Afgelopen februari reikte NRC Live de Impact Award uit aan de organisatie die de meest positieve impact maakt door duurzame innovatie met winst te combineren. De scale-up Sungevity bleek voor het publiek de overduidelijke winnaar te zijn en kreeg uit handen van Allianz, als partner van NRC Live Impact Award, de prijs uitgereikt. Echter is deze scale-up niet zonder slag en stoot tot de huidige omvang gekomen. Hier gingen jaren van plannen maken, innoveren, groeien, falen, herstellen en nog meer groeien aan vooraf. Om andere ondernemers te inspireren, vertelt Kim Taylor, Marketing Director, Sungevity’s verhaal.

Lees verder

Alle blogs over Ondernemen

Bekijk alle blogs