Op deze pagina proberen wij u te helpen om antwoorden te krijgen op veelgestelde vragen over de overlijdenrisicoverzekering. Hiernaast vindt u informatie over hoe u een wijziging aan ons kunt doorgeven en hoe u contact met ons kunt opnemen. Mocht u verbetersuggesties hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.

Adres wijzigen
Wilt u uw nieuwe adres aan ons doorgeven? Vul dan dit formulier in.

Na ontvangst passen wij het adres aan en ontvangt u een nieuwe polis per e-mail ter bevestiging van de wijziging.

Rekeningnummer wijzigen
Voor het aanpassen van uw rekeningnummer maakt u gebruik van dit formulier. Na ontvangst passen wij uw rekeninggegevens aan en ontvangt u een nieuwe polis per e-mail ter bevestiging van de wijziging.

Opzeggen overlijdens­risicoverzekering
Als u een overlijdens­risicoverzekering bij ons heeft dan kunt u deze opzeggen. Dit kunt u aangeven op ons wijzigingsformulier. Als de verzekering is gekoppeld (verpand) aan een bank, dan hebben wij ook toestemming nodig van de bank.

Wijzigingen doorgeven voor uw overlijdenrisicoverzekering.
Met dit formulier kunt u veel wijzigingen aan ons doorgeven. Uiteraard kan het voorkomen dat uw wijziging hier niet bij staat. Neem dan contact met ons op via [email protected].

Begunstiging wijzigen
Allianz werkt met standaardbegunstiging*. U kunt deze standaardbegunstiging wijzigen. De voorwaarde hiervoor is wel dat de verzekering nog niet tot uitkering is gekomen (door overlijden van de verzekerde). Voor het wijzigen van de standaardbegunstiging van uw overlijdens­risicoverzekering kunt u gebruik maken van dit wijzigingsformulier.

*Alle informatie over begunstiging vindt u in de voorwaarden van de Allianz Overlijdens­risicoverzekering.

Ons Customer Care Center staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn telefonisch, per e-mail en per post bereikbaar. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Telefonisch
U bereikt ons op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur, via telefoonnummer 088 - 577 22 22.

E-mail
Voor alle medische zaken kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Voor alle overige vragen kunt u uw vraag per e-mail sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij in ieder geval uw naam en uw adresgegevens. Hebt u uw polisnummer bij de hand, dan ontvangen wij deze ook graag.

Post
Ons postadres is:
Allianz Nederland Levensverzekering
t.a.v. afdeling Allianz Overlijdensrisicoverzekeringen
Postbus 761
3000 AT Rotterdam

Kunt u de informatie die u zoekt niet vinden op deze servicepagina, kijkt u dan eens op www.allianz.nl/orv. Hier vindt u meer informatie en veelgestelde vragen over de Allianz Overlijdens­risicoverzekering