De Allianz Bestelauto­verzekering

Veel zelfstandigen en ondernemers zijn aangewezen op hun bestelauto. Stilstand of verlies kost geld. Daarom verzekeren ze die risico’s. Daarbij willen ze direct weten waar ze aan toe zijn, qua premie en voorwaarden. Samen met u laten wij zakelijk Nederland ondernemen. Maak kennis met de 4 sterke punten van onze Bestelauto­verzekering.
Offreren en sluiten van de vernieuwde Bestelauto­verzekering – met of zonder ladingdekking – gaat heel gemakkelijk via de MKB-portal www.allianzbedrijven.nl. Kenteken invullen, dekking kiezen en de juiste premie rolt eruit. Eenvoudiger en sneller kunt u uw klant niet bedienen. Dan is het alleen nog een kwestie van sluiten. Ook dat gaat met slechts 1 klik.
Klik hier om een offerte te maken
Ook deze kunt u eenvoudig en snel via MKB-portal offeren en afsluiten. In deze demo ziet u hoe u dit kunt doen. En heeft uw klant een klein wagenpark? Bestaande uit 6 t/m 19 voertuigen (personenauto’s en/of bestelauto’s)? Dan is het Bedrijfswagenpakket een zeer interessante oplossing. Het offreren en sluiten van het Bedrijfswagenpakket gaat heel gemakkelijk. En uniek; met de optie schadevrije jaren optimalisatie biedt u uw klant eenvoudig de meest gunstige premie. Klik hier voor meer informatie over het Bedrijfswagenpakket. 
Neemt u dan contact op met uw vaste aanspreekpunt bij Allianz. De contactgegevens van uw team kunt u inzien via www.allianzbedrijven.nl onder het tabblad Uw Team.
Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Bestelauto­verzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.
Bekijk de verzekeringskaart WA Bekijk de verzekeringskaart WA beperkt casco Bekijk de verzekeringskaart WA volledig casco