Bedrijfswagenpakket

✓ Voor 6 t/m 19 voertuigen
✓ Eenvoudig en snel offreren en aanvragen
✓ Meest gunstige premie door schadevrije jaren optimalisatie

Bedrijfswagenpakket

Met het Bedrijfswagenpakket verzeker je eenvoudig en snel het wagenpark van jouw klant. Het gaat daarbij om een wagenpark van 6 tot en met 19 bestel- en/of zakelijke personenauto’s. En uniek; met de optie schadevrije jaren optimalisatie biedt je jouw klant eenvoudig de meest gunstige premie. Een premie die ook nog circa 10% lager is dan bij een "losse" verzekering. 
 • Via de MKB-portal kan je snel en eenvoudig de premie voor het wagenpark van jouw klant berekenen. Je voert uitsluitend de kentekens, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in en de juiste premie rolt eruit. Dankzij de kentekenkoppeling is de premie gebaseerd op de correcte cataloguswaarde: exclusief btw en bpm. Dit bespaart jou tijd en moeite.
 • Onze losse zakelijke Personenauto- en Bestelautoverzekeringen kennen een zeer gedifferentieerde tariefstructuur. Ook binnen het Bedrijfswagenpakket hanteren we die zeer gediffertentieerde tariefstructuur. 

 • Daarbij is premie ten opzichte van losse zakelijke Personenauto- en Bestelautoverzekeringen nog aantrekkelijker. Per te verzekeren object is de premie binnen het Bedrijfswagenpakket circa 10% lager.

Tijdens het maken van de offerte kan je kiezen voor de optie “Schadevrije jaren optimalisatie”.  Kies je voor deze optie? Dan kennen we automatisch de schadevrije jaren toe aan die voertuigen met de hoogste premie.

Hiermee profiteert jouw klant van de meest gunstige premieberekening voor zijn wagenpark. Dit scheelt jou weer tijd en je biedt jouw klant direct de meest gunstige premie.

 • In de MKB-portal kan je eenvoudig de gewenste nevendekkingen aangeven. Denk daarbij aan de  schadeverzekering voor inzittenden, de rechtsbijstandverzekering, de ongevallenverzekering voor inzittenden en pechhulp. Deze gelden dan voor alle voertuigen in het wagenpark. 
 •  
 • En bij bestelauto’s kan je met één druk op de knop de lading meeverzekeren. Extra accessoires? Deze kan je per voertuig meeverzekeren.

Steeds meer ondernemers en bedrijven stappen over naar elektrisch of hybride rijden. Daar bieden wij ook oplossingen voor. In het Bedrijfswagenpakket kan je ook elektrische en hybride aangedreven pesonenauto's verzekeren. Onze zakelijke personenautoverzekering kent  namelijk drie dekkingsonderdelen die speciaal bedoeld zijn voor hybride en volledig elektrische personenauto’s:
 

 • Pechhulp bij lege accu:
  Rijdt jouw relatie een 100% elektrische auto en wordt deze niet geleased? En komt je relatie in Nederland stil te staan met een lege accu? Dan helpen wij je relatie verder. Onze hulpverlening bestaat uit het vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde publieke laadpaal of naar de geplande eindbestemming van die rit. Geen zorgen dus!
 • Laadpaal meeverzekerd:
  Heeft jouw relatie een laadpaal voor zijn zakelijke auto? En is deze niet verzekerd op een andere verzekering? Dan bieden wij op onze autoverzekering een allrisk dekking, voor schade als gevolg van een van buitenaf komend onheil (bijvoorbeeld brand, aanrijding). Zo geniet jouw relatie van optimale zekerheid. Deze extra dekking geldt als de auto eigendom van je relatie is. Deze extra dekking geldt niet voor auto’s die geleased worden.
 • Laadkabel meeverzekerd:
  Accessoires zijn bij onze zakelijke personenautoverzekering op de (Beperkt) Casco-dekking standaard meeverzekerd tot € 3.500,-. Naast een brandblusapparaat, een fietsendrager, een dakdrager, een dakkoffer, een sleepkabel, een gevarendriehoek, een pechkoffer en een verbandtrommel valt ook de laadkabel onder de accessoiresdekking. Indien gewenst kan je de dekking voor accessoires verhogen. 
 • Naast deze extra uitgebreide dekking voor elektrische auto’s biedt onze zakelijke autoverzekering je relatie nog meer voordelen. Welke voordelen dat zijn lees je hier.
 • We weten dat het maken van een offerte voor een wagenpark tijdrovend kan zijn. Vandaar dat we dit bij het Bedrijfswagenpakket hebben vereenvoudigd.
 •  
 • Voor het maken van een offerte hoef je niet vooraf allerlei schadegegevens aan te leveren. Je hoeft in de MKB-portal uitsluitend de kentekens, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in te voeren en de juiste premie rolt eruit. 
 •  
 • Dien je de aanvraag in? Dan is het in bepaalde situaties wel nodig om schadegegevens aan te leveren. In het aanvraagproces wordt dit dan aangegeven. 
Offreren en sluiten van het Bedrijfswagenpakket gaat heel gemakkelijk via de MKB-portal. Kentekens invullen, schadevrije jaren invoeren, dekkingen kiezen en de offerte is gemaakt. Probeer nu!

Meer informatie vindt je in dit overzicht met veelgestelde vragen.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met jouw vaste aanspreekpunt bij Allianz. Of neem contact op met de medewerkers van het Contactcentrum Zakelijke Schadeverzekeringen via het algemeen telefoonnummer 088 - 577 21 00. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

Wij helpen jou graag verder.