Onze zakelijke
Personenautoverzekering

✓ Compleet product
✓ Concurrerend tarief
✓ Eenvoudig offreren en muteren
Sinds 1 maart 2022 geldt er een nieuw tarief voor onze zakelijke Personenautoverzekering. Met dit nieuwe concurrerende tarief wordt onze zakelijke Personenautoverzekering voor jou en jouw relaties naar verwachting nog aantrekkelijker. En heeft jouw relatie een wagenpark van 6 tot en met 19 zakelijke personen- en/of bestelauto’s? Dan kan jij via het Bedrijfswagenpakket eenvoudig en snel een nog scherpere premie bieden.
De afgelopen maanden hebben we ons zakelijk Personenautotarief nadrukkelijk onder de loep genomen. Resultaat hiervan is een vernieuwd tarief wat op diverse onderdelen herijkt en aangescherpt is. Met dit nieuwe concurrerende tarief en de andere voordelen wordt onze zakelijke Personenautoverzekering voor jou en jouw relaties naar verwachting nog aantrekkelijker. Zowel voor losse zakelijke personenautoverzekeringen als wagenparken tot 19 voertuigen.

Laadpaal meeverzekerd

Rijdt jouw relatie een elektrische auto (hybride of 100% elektrisch)? En heeft jouw relatie een laadpaal? En is deze niet verzekerd op een andere verzekering? Dan bieden wij op onze autoverzekering een allrisk dekking, voor schade als gevolg van een van buitenaf komend onheil (bijvoorbeeld brand, aanrijding). Deze extra dekking geldt uitsluitend als de auto eigendom van jouw relatie is. Deze extra dekking geldt niet voor auto’s die geleased worden.

Laadkabel meeverzekerd

Accessoires, zoals de laadkabel, zijn bij de (Beperkt) Casco-dekking standaard meeverzekerd tot € 3.500,-. Tot de accessoires behoren naast de laadkabel ook de sleepkabel, een gevarendriehoek, een pechkoffer, het brandblusapparaat, een verbandtrommel, een dakdrager, een dakkoffer en een fietsendrager. Indien gewenst kun jij de dekking voor accessoires verhogen. 

Pechhulp bij een lege accu

Rijdt jouw relatie een 100% elektrische auto en wordt deze niet geleased? En komt jouw relatie in Nederland stil te staan met een lege accu? Dan helpen wij jouw relatie verder. Onze hulpverlening bestaat uit het vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde publieke laadpaal of naar de geplande eindbestemming van die rit. Geen zorgen dus! 

Heeft jouw relatie te maken met een ongeluk in Nederland en kan jouw relatie niet meer doorrijden? Dan krijgt jouw relatie maximaal 5 dagen een vervangende auto. Dit biedt jouw relatie gemak en zekerheid.

En heeft jouw relatie te maken met schade? Dan krijgt jouw relatie een vervangende auto zolang zijn auto via een Topherstelbedrijf wordt gerepareerd. Topherstel is ons netwerk van schadeherstelbedrijven.

Accessoires zijn bij de (Beperkt) Casco-dekking standaard meeverzekerd tot € 3.500,-. Jij kunt de dekking indien gewenst nog verder verhogen. Tot de accessoires behoren onder andere de eventuele elektrische laadkabel,de sleepkabel, een gevarendriehoek, een pechkoffer, het brandblusapparaat, een verbandtrommel, een dakdrager, een dakkoffer en een fietsendrager.

Kan jouw relatie na een ongeluk niet meer verder rijden? Dan kan jouw relatie gebruik maken van de Allianz Nederland Hulpdienst. Wij slepen dan de auto weg en regelen en betalen het vervoer van jouw relatie en zijn eventuele passagiers naar een adres in Nederland.

Gaat het om een ongeluk in het buitenland? Dan heeft jouw relatie recht op een vervangende auto gedurende maximaal 15 dagen tijdens de reparatie van zijn auto. In plaats van een vervangende auto, kan jouw verzekerde ook kiezen voor een vergoeding van € 30,- per dag gedurende de reparatie (maximaal 15 dagen). Daarnaast regelen en betalen wij het vervoer van de auto naar een adres in Nederland als de buitenlandse garage de auto niet binnen 10 dagen zo kan repareren, dat het veilig is ermee te gaan rijden en terug te gaan. 

Let op: Deze vervangend vervoerregeling tijdens reparatie of na ongeluk geldt niet als het om een van de volgende auto’s gaat: lesauto, lease-auto, oldtimer, verhuurauto, 9-persoonsbusje of taxi.

Vanzelfsprekend kan jij eenvoudig eventuele nevendekkingen meeverzekeren. Denk daarbij aan de schadeverzekering voor inzittenden, de rechtsbijstandverzekering, de ongevallenverzekering voor inzittenden en de pechhulp.

Jij kunt de zakelijke Personenautoverzekering sluiten als onderdeel van het Bedrijvenpakket. Jij biedt jouw relatie dan naast overzicht en gemak ook extra financieel voordeel. Jouw relatie krijgt bij twee verschillende soorten verzekeringen in het Bedrijvenpakket al een korting van 2,5%. En deze loopt op tot 10% bij 6 of meer soorten verzekeringen. PS. de korting geldt niet op de premie voor de zakelijke Personenautoverzekering zelf.

Heeft jouw relatie een wagenpark van 6 tot en met 19 zakelijke personen- en/of bestelauto’s? Dan is het Bedrijfswagenpakket voor jouw klant een zeer aantrekkelijke optie.

Zie voor meer informatie  www.allianz.nl/bedrijfswagenpakket

 

Via onze mkb-portal www.allianzbedrijven.nl kan jij snel en eenvoudig de premie voor de personen- en/of bestelauto’s van jouw relatie berekenen. Of het nu om één voertuig gaat of om een wagenpark van 19 voertuigen. Jij voert uitsluitend de kentekens, de gewenste dekking en de schadevrije jaren in en de juiste premie rolt eruit.
En handig om te weten. Ook het bijsluiten of het vervangen van voertuigen kan jij eenvoudig en snel via de mkb-portal doen.
Ook deze kan jij eenvoudig en snel via mkb-portal offeren en afsluiten. In deze instructievideo kan je zien hoe jij dit kunt doen.

En heeft jouw relatie een klein wagenpark? Bestaande uit 6 t/m 19 voertuigen (personenauto’s en/of bestelauto’s)? Dan is het Bedrijfswagenpakket een zeer interessante oplossing. Het offreren en sluiten van het Bedrijfswagenpakket gaat heel gemakkelijk. En uniek; met de optie schadevrije jaren optimalisatie biedt jij jouw klant eenvoudig de meest gunstige premie. Klik hier voor meer informatie over het Bedrijfswagenpakket.
Neem dan contact op met jouw vaste aanspreekpunt bij Allianz. Of neem contact op met de medewerkers van het Contactcentrum Zakelijke Schadeverzekeringen via het algemeen telefoonnummer 088-577 21 00  . Zij helpen jou graag verder. Het contactcentrum is op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar.
Met de verzekeringskaart kan jij in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt jou de zakelijke Personenautoverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders.