MidCorp-team
Marine & Engineering wordt versterkt door Allianz Benelux

Vanwege de aanhoudende groei van de Marine & Engineering-portfolio’s van Allianz Benelux versterkt Allianz Benelux zijn Midcorp-team Marine & Engineering. 
Per 1 september is Teun Winters benoemd tot Branche Manager Marine & Engineering. Teun geeft in zijn rol als Branche Manager leiding aan de teams van specialisten en underwriters voor Marine & Engineering-risico’s binnen de Nederlandse grootzakelijke markt. 

Teun werkt sinds 7,5 jaar bij Allianz als senior-branchespecialist Engineering. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Achmea, BouwZeker en Amlin Corporate Insurance. Teun kent de makelaars die in deze segmenten actief zijn en draagt al jaren bij aan het (groei-)beleid van Allianz. Teun neemt de rol grotendeels over van Niek Vonk. 
Per dezelfde datum is Niek Vonk benoemd tot Underwriting Manager Commercial Non Motor.

Niek Vonk is sinds 2006 werkzaam bij Allianz en neemt in zijn nieuwe rol als Underwriting Manager Commercial Non-Motor een bredere underwriting verantwoordelijkheid op binnen geheel Allianz MidCorp. Niek is uitermate ervaren in portfolio management en kent als geen ander de corporate markt. Niek is actief betrokken in het marktprogramma ‘Contract Certainty’ van de VNAB.

Thom Mallant, directeur MidCorp & MGA Allianz Nederland: “Met de benoemingen van Teun en Niek brengen we twee ervaren marktmensen in een nieuwe rol. Zij bouwen, samen met onze succesvolle teams van Property & Liability, verder aan de versterking van onze leidende positie in de grootzakelijke markt."

 

Teun Winters

Teun Winters 
Branche Manager Marine & Engineering
Niek Vonk

Niek Vonk
Underwriting Manager Commercial Non-Motor