Allianz beste zakelijke schadeverzekeraar 2015

Bij de uitreiking van de Adfiz Prestatie Onderzoek-awards donderdag 14 januari is Allianz gekozen als beste zakelijke schadeverzekeraar van Nederland.

Adfiz Prestatie Onderzoek

Het Adfiz Prestatie Onderzoek, uitgevoerd door GfK, onderzoekt jaarlijks de dienstverlening van verzekeraars aan het intermediair in diverse segmenten. De awards werden uitgereikt op de traditionele nieuwjaarsreceptie van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke adviseurs in Nederland.  Allianz was genomineerd in de categorie: beste zakelijke schadeverzekeringen.

Focus op zakelijke (schade)verzekeringen

Sjoerd Laarberg, CEO Allianz Nederland, reageerde trots op de verkiezing tot beste zakelijke schadeverzekeraar: “Het winnen van deze award is natuurlijk fantastisch voor onze medewerkers. Allianz focust sterk op de zakelijke markt. Veel van onze inspanningen zijn gericht op het continu verbeteren van onze dienstverlening aan het intermediair en onze klanten in dit kernsegment. Wij investeren daarvoor fors: in mensen, in IT en in processen. Dat dit erkend en herkend wordt is een stimulans om deze koers aan te houden.”

Meer informatie over zakelijke verzekeringen