Verzekeringspakketten

Stel samen met een adviseur uw pakket samen

Verzekeringspakketten

Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar kunt u alle gevolgen overzien? Daarom is het belangrijk om te inventariseren welke risico’s u neemt. Kan uw product bijvoorbeeld schade veroorzaken? Of kan er iets gebeuren met uw bedrijfsgebouw? Bij elk risico moet u afwegen: voorkomen, nemen of verzekeren? Met de verzekeringspakketten van Allianz heeft u altijd een goede oplossing: helemaal op maat voor uw onderneming.

De pluspunten

  • Samen met u en uw adviseur brengen we alle risico’s in kaart.
  • Voor risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen, zoeken we een passende oplossing.
  • U verzekert alleen wat nodig is.
  • U stelt zelf een pakket samen uit ons aanbod.
  • U kunt een pakketkorting tot wel 10% krijgen.

Wat kost een verzekeringspakket?

Allianz heeft verschillende verzekeringspakketten voor zzp’ers en mkb’ers. Bent u zzp’er? Dan kunt u direct  een pakket samenstellen, een premie berekenen en een offerte aanvragen. Wilt u de verzekering afsluiten? Of bent u mkb’er? Kies dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt die ervoor zorgt dat u persoonlijk advies krijgt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Hoe zijn andere ondernemers verzekerd?

53

heeft een autoverzekering.

45

heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Soorten verzekeringspakketten

Bedrijvenpakket zzp

Een passende oplossing, afgestemd op uw eigen unieke situatie.

Lees meer

Bedrijvenpakket mkb

Een overzichtelijk pakket voor de meest voorkomende bedrijfsrisico’s.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Voor u besluit welke verzekeringen bij u passen, is het belangrijk dat u bekijkt welke risico’s u loopt. Bijvoorbeeld voor het gebouw waarin u werkt en de spullen die u gebruikt. Maar ook voor schade die u toebrengt aan anderen. Daarvoor heeft u bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering nodig. U brengt de verzekeringen die u wilt onder in een verzekeringspakket. Dit verzekeringspakket kunt u samenstellen naar uw eigen behoefte en situatie. 

In een verzekeringspakket kunt u verschillende verzekeringen afsluiten. Daarmee sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan. Bovendien profiteert u van pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. 

Als u kiest voor jaarlijks onderhoud, krijgt u elk jaar een onderhoudsformulier. Daarop staan de belangrijkste verzekeringsgegevens. Deze gegevens controleert u en past u zo nodig aan. Daarna stuurt u het formulier terug naar ons. 

Bij schade kan blijken dat u onderverzekerd bent. Dan betalen wij u bij schade een lagere vergoeding dan u nodig heeft. Wij verhogen dan alsnog uw verzekerd bedrag. Dat doen wij met maximaal 30% van het oude verzekerd bedrag. Met een maximum van € 250.000.

Er is een verzekeringspakket speciaal voor zzp’ers en een pakket voor mkb’ers. Beide pakketten kunt u afstemmen op uw specifieke situatie.